„Ce să mai vorbești de ghinion. Suntem fraieri”

08 Nov. 2011, 16:19 Liga 2

Principalul finanțator al FC Botoșani s-a arătat dezamăgit de evoluția jucătorilor în partida de ieri de la Bacău. Valeriu Iftime consideră inadmisibil ca niciunul dintre mijlocașii botoșăneni să nu fie în stare să-l blocheze pe Ștefan Apostol.

„Este clar că avem noi o problemă și nu e doar ghinion. Este ori o problemă de condiție fizică ori o chestiune mentală. Poate am greșit și eu că am pus presiune prea mare. Nu e posibil să luăm gol în minutul 92 în două meciuri. La Bacău era previzibil. Ștefan Apostol a dat 30 de centrări și noi nu am putut să blocăm una. Diouf în afară de păr vopsit nu știu ce mai poate să facă, iar Vașvari parcă avea 500 de ani. Nu poți să-l lași pe Apostol care are 40 de ani să dea 30 de centrări în același fel. Ori suntem într-o ureche, ori nu putem, ori ne lăsăm de fotbal. Lumea spune că a greșit fundașul central dar săracul fundaș central a dat cu capul de a înnebunit în ultimul sfert de oră. Era și el obosit. Ce să mai vorbești de ghinion. Suntem fraieri”, a spus Valeriu Iftime.

„Sunt singurul naiv din orașul ăsta”

Valeriu Iftime a spus după meciul de duminică că obiectivul pentru ultimele trei etape este obținerea a șase puncte. Astăzi, oficialul botoșănean nu mai este la fel de optimist. La emisiunea Dialog Deschis de la TeleM finanțatorul botoșănean este dezamăgit de evoluțiile din meciurile de acasă dar consideră că poate fi învinsă orice echipă din liga a II-a.

„Nu ați văzut că eu visez continuu. Nu v-ați dat seama că eu sunt singurul naiv din orașul ăstă. Eu am spus șase puncte ca să mă încurajez. Sigur că se pot face. Teoretic mai sunt în joc nouă puncte. Avem două meciuri acasă… Nu am bătut acasă de 100 de ani. Dacă avem doar două victorii ce să mai ceri la lotul ăsta”, a spus Valeriu Iftime.

„Dacă ai ambiție, dacă tragi de tine nu ai cum să iei bătaie. Vine Hagi. Este o echipă ca oricare pe care trebuie să o bați. Trebuie să credem în asta. Degeaba le spun. Ei când mă văd, văd în mine bani. Mă văd un fel de sac cu dolari”, a adăugat tehnicianul botoșănean.

Sursa: btonline.ro

Foto: Eduard BLAGA

08 Nov. 2011, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă