Cătălin Hlistei, votat jucătorul anului 2020 pentru Rapid! Mesajul golgheterului echipei giuleștene

Marius ANGHEL 02 Jan. 2021, 14:51 Liga 2
Cătălin Hlistei, votat jucătorul anului 2020 pentru Rapid! Mesajul golgheterului echipei giuleștene

Arădeanul Cătălin Hlistei (26 de ani), golgheterul Rapidului atât în sezonul trecut de Liga 2, cât și în cel actual, a fost ales de către suporterii echipei giuleștene, într-un sondaj efectuat pe pagina oficială de Facebook, drept cel mai bun jucător al clubului bucureștean în anul 2020.

Cătălin Hlistei a fost urmat în acest clasament de fundașul Ionuț Voicu, căpitanul echipei Rapid.

”Dragi rapidiști, mă simt onorat să fiu ales de către voi jucătorul anului, iar pe această cale vreau să vă mulțumesc și să vă promit că vom da totul pentru a obține promovarea. Forța Rapid!”, a transmis Cătălin Hlistei după aflarea rezultatului sondajului.

Cătălin Hlistei, cel mai bun jucător al Rapidului, în opinia suporterilor

Hlistei a ajuns la Rapid în ianuarie 2019, când echipa era în Liga 3, de la Sportul Snagov. După ce a pus serios umărul la promovarea în Liga 2, mijlocașul arădean a continuat să fie unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

În ediția trecută de campionat a avut 25 de meciuri, 24 ca titular, și a înscris 8 goluri, fiind golgheterul formației alb-vișiniii. În sezonul actual are 14 partide disputate, toate începute ca titular, și a înscris de 7 ori, cinci dintre reușite venind în urma loviturilor de pedeapsă primite de echipă.

În clasamentul golgheterilor Ligii 2, Hlistei este pe locul 2, la egalitate cu Ovidiu Herea (Metaloglobus), și la un gol în spatele lui Claudiu Bălan (U Craiova 1948 SA).

”În ancheta desfășurată  Cătălin Hlistei a fost votat jucătorul anului 2020, de către subscriberii rapidiști.

Atacantul nostru, ce a jucat 22 de meciuri în acest an, reușind 7 goluri și patru pase decisive, a fost urmat în preferințele rapidiștilor de către Ionuț Voicu, căpitanul echipei.

Cătălin (26 de ani) a sosit la Rapid la începutul lui 2019, având 24 de goluri marcate în 53 de apariții în tricoul alb-vișiniu.

În carieră, Hlistei a mai evoluat pentru UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu și Sportul Snagov”, a anunțat Rapid.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-ionita-a-refuzat-petrolul-si-revine-la-rapid-atacantul-n-a-convins-la-uta-in-liga-1-19163397

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-steaua-se-lupta-pentru-semnatura-lui-ovidiu-herea-vedeta-metaloglobusului-si-fratele-sau-claudiu-s-ar-fi-inteles-deja-cu-giulestenii-exclusiv-19163276

Marius ANGHEL 02 Jan. 2021, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă