Cătălin Hlistei, golgheterul Rapidului și al Ligii 2, prins dopat! Agenţia Naţională Anti-Doping a pornit deja o investigație

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Sep. 2020, 21:08 Actualizat: 27 Sep. 2020, 21:42 Liga 2

Cătălin Hlistei (26 de ani), cel mai în formă fotbalist al Rapidului în acest sezon și, totodată, golgheterul Ligii 2 după cinci etape, a fost depistat dopat. Mijlocașul ofensiv arădean a făcut un test antidoping și a primit vestea imediat după partida de sâmbătă cu Fotbal Comuna Recea, în care a marcat pentru al cincilea meci consecutiv, informează TelekomSport.

Cătălin Hlistei, golgheterul Rapidului, prins dopat

Pe lângă primul eșec suferit în acest sezon de Liga 2, în fața modestei Fotbal Comuna Recea (scor 1-2), Rapid a mai primit o lovitură după jocul din Maramureș. Golgheterul ei, Cătălin Hlistei, marcator a cinci goluri în debutul noului campionat, a fost depistat pozitiv în urma unui test antidoping la care a fost supus de ANAD (Agenţia Naţională Anti-Doping).

Hlistei va merge luni dimineața la ANAD pentru a da declarații privind doparea sa.

Momentan nu se știe exact cu ce substanță a fost depistat pozitiv Cătălin Hlistei, investigația în cazul lui fiind abia la început.

Cătălin Hlistei este golgheterul Rapidului și al Ligii 2 după cinci etape. Mijlocașul ofensiv a înscris câte o dată în toate cele cinci jocuri desfășurate de el și echipa sa în acest debut de sezon: 3-1 cu Viitorul Pandurii, 2-1 cu Pandurii, 3-0 cu CSM Slatina, 1-1 cu Turris Oltul și 1-2 cu Fotbal Comuna Recea. În primele trei jocuri a înscris de fiecare dată din penalty.

CITEȘTE reacția lui Victor Angelescu, principalul acționar al Rapidului

Hlistei joacă la Rapid de când echipa era în Liga 3, din ianuarie 2019, iar în sezonul trecut a avut 25 de meciuri și 8 goluri, fiind, la fel, golgheterul echipei giuleștene. În cariera sa a mai jucat pentru UTA, Pandurii și Sportul Snagov.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Sep. 2020, 21:08 Actualizat: 27 Sep. 2020, 21:42 Liga 2
Pe aceeași temă