Cătălin Hlistei a rezumat prestația Rapidului la Slobozia: ”Penibili! Nu mai avem ce scuze să găsim.” Golgheterul echipei nu vede nicio ieșire din actuala criză, însă mai speră la play-off: ”Mai avem o fărâmă”

Marius ANGHEL 14 Mar. 2021, 16:33 Liga 2

Rapid a suferit a doua înfrângere consecutivă în 2021, după ce începuse anul cu două remize, iar șansele de a mai prinde play-off se reduc simțitor. Giuleștenii au pierdut astăzi, 14 martie, la Slobozia, 1-2 cu Unirea, și e tocmai pe locul 11 în clasamentul Ligii 2.

Constantin Toma a deschis scorul pentru Unirea în minutul 19, dintr-un penalty scos de Adăscăliței în fața lui Florică. Rapid a egalat în repriza a doua prin Cătălin Hlistei, unul dintre cei trei jucători introduși la pauză de Nicolae Grigore. A îndeplinit o simplă formalitate în minutul 53, după un contraatac și o pasă primită de la Bălan în fața porții. Ulterior, Sory Ibrahim Diarra, jucător împrumutat de Petrolul la Unirea, a marcat după o gafă a lui Zunic, care a pasat înapoi spre propriul portar, iar atacantul a fost mai rapid decât Horia Moldovan.

Pe final, Ionuț Voicu a fost eliminat direct pentru reproșuri și injurii asupra arbitrului Sorin Costreie.

Cătălin Hlistei, după ce Rapid a pierdut la Slobozia: ”Am fost penibili. Nu mai avem ce scuze să găsim”

După meci, Cătălin Hlistei (26 de ani) a dat explicații despre această a 6-a înfrângere suferită de Rapid în 17 meciuri disputate în sezonul de Liga 2.

Golgheterul giuleștenilor, cu 9 goluri înscrise în acest sezon, nu-și poate explica motivul pentru care echipa nu joacă nimic.

”Penibili, am fost penibili. Pentru astea patru meciuri nu mai avem ce scuze să găsim. Am fost penibili. Nu am jucat nimic, nu am arătat ca o echipă care își dorește să meargă în play-off, să se bată la promovare”, a spus Hlistei la Rapid TV.

Hlistei încă mai speră la play-off: ”Atâta timp cât mai avem șanse matematice, mai avem o fărâmă de speranță”

Rapid, cu 27 de puncte, rămâne pe locul 11, la egalitate cu Metaloglobus și CS Mioveni, care au golaveraj mai bun și stau mai sus în clasament. Pe locul 6, ultimul care asigură accederea în play-off la finalul sezonului regular se află acum ”U” Cluj, cu 29 de puncte și cu un meci mai mult disputat.

Speranțe pentru giuleșteni încă sunt, însă echipa trebuie să câștige ultimele două jocuri din sezonul regular. În etapa următoare, Rapid joacă acasă cu Dunărea Călărași (21 martie, ora 19:00), iar apoi o întâlnește în deplasare pe Metaloglobus.

”Șanse matematice mai avem. Mai avem șase puncte în joc. Trebuie să câștigăm. Nu știu ce să facem, dar nu văd nicio ieșire din asta. Jocul nu ne ajută, nu ne ajută deloc. Nu îmi găsesc o explicație. Psihic cred că suntem demoralizați complet. Nu putem să trecem peste aceste eșecuri și asta ne trage pe noi cel mai tare în jos.

Atâta timp cât mai avem șanse matematice, mai avem o fărâmă de speranță că vom reuși că câștigăm următoarele două meciuri, să intrăm, totuși, în play-off”, a spus Hlistei despre șansele Rapidului de a mai prinde play-off-ul pentru care, în acest moment, se luptă 11 echipe, ultima fiind chiar formația giuleșteană.

Rezultatele Rapidului în 2021: 2-2 la Buftea cu Ripensia, 0-0 în deplasare la SCM Gloria Buzău, 1-3 la Buftea cu FK Csikszereda și 1-2 la Unirea Slobozia.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-rapid-se-joaca-de-la-ora-1345-giulestenii-au-nevoie-de-victorie-pentru-a-mai-spera-la-play-off-19174530

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-19-asu-poli-are-nevoie-de-un-punct-pentru-a-fi-noul-lider-al-clasamentului-cinci-meciuri-au-loc-sambata-de-la-ora-11-printre-care-si-al-echipei-lui-dan-alexa-19174222

Marius ANGHEL 14 Mar. 2021, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă