Cătălin Doman va rămâne la CSM Slatina și după retragere. Ce poziție i-a promis clubul

Andrei PASCU 26 Mar. 2024, 16:58 Liga 2
Cătălin Doman va rămâne la CSM Slatina și după retragere. Ce poziție i-a promis clubul

Cătălin Doman este printre cei mai în vârstă jucători din Liga 2. Are 36 de ani, împliniți la 30 ianuarie, iar recent a prelungit contractul cu Slatina, până în vara anului următor. Mijlocașul născut la Drobeta-Turnu Severin va juca, astfel, și după 37 de ani, iar apoi va rămâne în cadrul clubului din județul Olt.

Doman, conform informațiilor oferite de antrenorul de la CSM Slatina, Daniel Oprescu, a acceptat ca, din vara lui 2025, să ocupe un loc în stafful tehnic al clubului.

Cătălin Doman, încă un an pe teren pentru CSM Slatina. Apoi, în stafful tehnic

Mijlocașul care a mai jucat pentru FC Argeș, Khazar Lankaran (Azerbaijan), Rapid, ACS Poli Timișoara sau Dunărea Călărași este cel care duce în spate echipa olteană în Liga 2, cu execuțiile sale care au adus multe dintre golurile marcate în acest campionat, dar și trei reușite ale sale.

A prins 19 meciuri în această stagiune, a punctat de trei ori, dar va juca și în acest sezon în play-out-ul Ligii 2 alături de CSM Slatina, pentru care evoluează din ianuarie 2020, când a făcut trecerea de la Vedița Colonești.

Doman, care are peste 50 de meciuri în prima divizie, își va încheia cariera în vara anului următor, la finalul sezonului 2024/ 2025, iar apoi va activa tot la CSM Slatina, ca membru în cadrul staffului tehnic. Detalii despre situația mijlocașului a oferit Daniel Oprescu.

Așa cum am anunțat din timp, Doman va rămâne în stafful nostru după retragerea de pe gazon. Totul după încă un sezon petrecut în tricoul echipei noastre”, a precizat Oprescu la Metropola TV.

Meci amical pentru CSM Slatina în primul weekend din play-out-ul Ligii 2

CSM Slatina a încheiat sezonul regular pe locul 13 în Liga 2, cu 25 de puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna, locul 12. Oltenii au fost repartizați în Grupa B a play-out-ului, alături de Steaua (28 de puncte), Chindia Târgoviște (28 de puncte), Concordia Chiajna (25 de puncte), Viitorul Pandurii (23 de puncte), CS Tunari (16 puncte) și Progresul Spartac (1 punct).

Oltenii vor sta în prima rundă din play-out, astfel că au programat un amical. Partida dintre CSM Slatina și Campionii FC Argeș va avea loc la finalul acestei săptămâni, când este programată prima etapă din grupele pentru evitarea retrogradării. Cele două nu vor juca, fiind desemnate, în urma tragerii la sorți, să stea, astfel că au ajuns la un acord pentru disputarea jocului de verificare. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 30 martie, de la ora 11:30, pe stadionul echipei din Slatina.

Cele două s-au întâlnit ultima dată în octombrie 2023, în etapa a 10-a a acestui sezon regular, la Mioveni, pe terenul de acasă al piteștenilor, iar scorul final a fost 1-1.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tudor-oltean-trece-de-la-ceahlaul-la-fcu-craiova-19304060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-liderului-ligii-2-la-mare-cautare-19304057

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u17-a-remizat-cu-suedia-si-a-ratat-calificarea-la-euro-19304022

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u21-victorie-pe-final-cu-armenia-u21-19304023

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/interes-crescut-pentru-corvinul-hunedoara-cfr-cluj-din-cupei-romaniei-19304014

Andrei PASCU 26 Mar. 2024, 16:58 Liga 2
Pe aceeași temă