Amicale stabilite și de CSM Alexandria, CSM Slatina și CFC Argeș în pauza din Liga 2. Programul meciurilor

Andrei PASCU 21 Mar. 2024, 15:13 Liga 2
Amicale stabilite și de CSM Alexandria, CSM Slatina și CFC Argeș în pauza din Liga 2. Programul meciurilor

CSM Alexandria, CSM Slatina și Campionii FC Argeș, trei dintre echipele care vor juca în play-out-ul Ligii 2, vor disputa și ele meciuri amicale în această perioadă. Ultimele două se vor întâlni chiar în duel direct, la Slatina, în timp ce Alexandria va întâlni o echipă din SuperLiga României.

Clubul din Teleorman a programat un test cu U Craiova 1948 SA, echipă la care a activat Eugen Trică, pe care a și promovat-o în prima divizie din postura de ”principal”.

Amicale stabilite de CSM Alexandria, CSM Slatina și CFC Argeș

Partida dintre CSM Slatina și Campionii FC Argeș va avea loc la finalul săptămânii următoare, când este programată prima rundă din play-out-ul Ligii 2. Cele două nu vor juca, fiind desemnate, în urma tragerii la sorți, să stea, astfel că au ajuns la un acord pentru disputarea jocului de verificare.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 30 martie, de la ora 11:30, pe stadionul echipei din Slatina. Cele două s-au întâlnit ultima dată în octombrie 2023, în etapa a 10-a a acestui sezon regular, la Mioveni, pe terenul de acasă al piteștenilor, iar scorul final a fost 1-1 (foto principal și articol).

Cele două se întâlniseră și în vară, în luna iulie, într-un meci amical, când CSM Slatina s-a impus cu 2-0.

Echipa noastră va susţine pe 30 martie, de la ora 11.30, pe Stadionul „1Mai”, un joc de pregătire cu FC Argeş, formaţie care de asemenea nu va evolua în prima etapă a play-out-ului Ligii a II-a.

Primul meci oficial în play-out pentru divizionara secundă slătineană se va disputa pe 6 aprilie, pe teren propriu, cu CS Tunari.

CSM Slatina (25 p) va evolua în grupa B a play-out-ului, alături de alături de CSA Steaua Bucureşti (28 p.), Chindia Târgovişte(28 p.), Concordia Chiajna (25 p), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (23 p), CS Tunari (16 p) şi Progresul Spartac (1 p). Se vor juca doar meciuri tur, în total şase partide. Ultimele două clasate vor retrograda”, a transmis CSM Slatina pe pagina de Facebook, dar și CFC Argeș a informat despre amical:

Pe 30 martie, de la 11:30, vom disputa un amical cu CSM Slatina. Meciul se va desfășura pe stadionul 1 Mai din Slatina”.

Eugen Trică, meci cu fosta echipă: U Craiova 1948 SA – CSM Alexandria 

De partea cealaltă, CSM Alexandria va întâlni U Craiova 1948 SA, echipă care joacă în play-out-ul SuperLigii României. Astfel, Eugen Trică, acum antrenor al formației din Liga 2, își va înfrunta fosta echipă, pe care a promovat-o în prima ligă în vara lui 2021.

Partida test va avea loc în cadrul bazei de pregătire a grupării din prima divizie, la finalul acestei săptămâni, duminică, 24 martie, de la ora 12:00.

Amical cu FC U Craiova 1948

La finele acestei săptămâni, echipa masculină de fotbal CSM Alexandria va susține un meci amical împotriva unei formații din Superligă, FC U Craiova 1948.

Oponenta noastră joacă în play-out-ul eșalonului de elită, fiind pe locul 7, cu 16 puncte, după meciul pierdut pe terenul Petrolului Ploiești, 1-0, în prima etapă a play-out-ului.

De asemenea, FC U Craiova 1948 este calificată în sferturile de finală ale Cupei României.

Meciul se va desfășura duminica 24 martie, ora 12.00, la baza de pregătire a echipei oltene”, a transmis CSM Alexandria.

Doar CSM Alexandria joacă în prima etapă a play-out-ului Ligii 2

CSM Alexandria, CSM Slatina și Campionii FC Argeș vor juca în play-out-ul Ligii 2. Clubul din Teleorman și clubul din Pitești sunt colege de serie, fiind repartizate în Grupa A, pe locul 7, ultimul, cu 9 puncte, respectiv locul 4, cu 24 de puncte.

CSM Slatina va începe grupa pentru evitarea retrogradării de pe locul 4 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 25 de puncte.

Cele trei echipe au aflat țintarul. Astfel, CSM Alexandria va începe ultima parte a sezonului cu un meci acasă, contra CSC Dumbrăvița, iar CSM Slatina și Campionii FC Argeș vor juca în etapa a 2-a, pentru că în prima vor sta amândouă, contra CS Tunari (acasă) și ACSM Ceahlăul (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică și Marius Tudor (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-castigat-amicalul-de-la-saftica-cu-dinamo-19303556

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/mircea-lucescu-da-lovitura-de-start-la-corvinul-cfr-cluj-19303553

https://liga2.prosport.ro/nationale/cum-vrea-frf-sa-umple-stadionul-din-targoviste-la-meciurile-nationalei-u20-19303549

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-odoroaba-reactie-dupa-rezilierea-cu-cs-tunari-19303482

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u17-esec-la-debutul-la-turul-de-elita-1-2-cu-tara-galilor-u17-19303534

Andrei PASCU 21 Mar. 2024, 15:13 Liga 2
Pe aceeași temă