Cârstoiu, disponibil pentru meciul de la Bacău

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Sep. 2014, 13:58 Actualizat: 04 Sep. 2014, 13:59 Liga 2
Cârstoiu, disponibil pentru meciul de la Bacău

Antrenorul principal al FC Farul, Marian Pană, se poate baza la meciul din deplasare de sâmbătă cu SC Bacău pe mijlocașul Monel Cârstoiu. Acesta nu a fost inclus în lot pentru partida de debut, cu Rapid CFR Suceava, scor 1-1, întrucât avea o situație ambiguă, fiind eliminat în ultima etapă a sezonului trecut la fosta sa echipă CSM Râmnicu Vâlcea, dar în urma a două cartonașe galbene.

În mod normal, avertismentele nu s-ar transmite ca efecte de la un campionat la altul, dar, în lipsa unui document care să confirme oficial această situație, oficialii Farului nu au riscat, astfel că nu l-au folosit pe Cârstoiu. Mijlocașul va fi în lot însă la partida de la Bacău, din etapa a doua a campionatului, care se joacă poimâine, de la ora 11.00. La această confruntare, Farul va fi lipsită de fundașul dreapta titular, Robert Băjan, eliminat în meciul cu Rapid CFR. „Marinarii” pleacă la Bacău mâine.
 
„Vom avea meci greu, cum sunt toate, de altfel. În privința disputei din Cupa României, cu Săgeata Năvodari, eram convins că acesta urma să fie adversarul nostru, ținând cont că împerecherea echipelor s-a făcut după criteriul geografic. Va fi o partidă dificilă, cu un specific aparte, de calificare, deschisă însă oricărui rezultat”, a declarat Auraș Brașoveanu, președintele Farului.

După disputa de la Bacău, la club va avea loc o analiză, în urma căreia este posibil ca unii dintre tinerii care nu au șanse reale să prindă lotul echipei mari să fie împrumutați la alte formații.

Sursa: Ziua de Constanța

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Sep. 2014, 13:58 Actualizat: 04 Sep. 2014, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă