Care sunt principalele contracandidate ale Petrolului la promovare? Opinia lui Nae Constantin și cum vede debutul în noul sezon al Ligii a 2-a, contra Poli Iași: ”E o capcană, sper că nu picăm în ea”

Andrei PASCU 27 Jul. 2021, 17:07 Liga 2
Care sunt principalele contracandidate ale Petrolului la promovare? Opinia lui Nae Constantin și cum vede debutul în noul sezon al Ligii a 2-a, contra Poli Iași: ”E o capcană, sper că nu picăm în ea”

Petrolul începe un nou sezon de Liga 2 cu gândul promovării. Ploieștenii vor încerca încă o dată să acceadă în Liga 1, iar antrenorul Nicolae Constantin a afirmat că îi simte bine pe jucători, în ciuda problemelor de la echipă, în ceea ce privește partea administrativă, legată de identitate.

Nicolae Constantin: ”Sper să se rezolve problemele la club, cu privire la stemă, la palmares” 

În acest moment, nici ”principalul” nu are date dacă acestea se vor rezolva. Speră doar ca situația să se regleze, pentru ca echipa să fie bine din toate punctele de vedere. În privința banilor, lucrurile sunt la punct. Nicolae Constantin a declarat că jucătorii sunt plătiți la zi, înainte de prima etapă.

Sper să se rezolve problemele la club, cu privire la stemă, la palmares și la prima prima etapă să fim o singură echipă. Eu îmi doresc să se rezolve lucrurile, dar nu sunt în măsură să vorbesc despre ele.

În acest moment, salariile sunt plătite la zi, am încercat să vorbim cu jucătorii. Probabil citesc pe Facebook, prin ziare și poate puțin îi apasă, dar n-ar trebui să fie problema lor asta”, a declarat Nicolae Constantin.

Nicolae Constantin se teme de Poli Iași, chiar dacă moldovenii au probleme: ”Va fi un meci dificil” 

Petrolul debutează în noul sezon de Liga 2 cu Poli Iași, pe teren propriu, sâmbătă de la ora 11:00. Deși moldovenii au probleme după retrogradarea din Liga 1, iar lotul a fost semnificativ schimbat, Nicolae Constantin se așteaptă la un meci complicat.

A scos în evidență, înaintea partidei, în special, experiența omologului său de pe banca ieșenilor, Costel Enache.

O partidă cu o fostă prim divizionară care se reorganizează. Va fi un meci dificil, are un antrenor foarte bun. A antrenat și aici și sție ce înseamnă Petrolul. Sunt sigur că va face tot posibilul să ne încurce, dar îmi doresc să începem bine, să bifăm cele trei puncte în clasament, trei puncte care ne-ar ajuta pentru moral.

În concluzie cred că o să fie un meci greu, deși multă lume vorbește că Iașiul e o echipă dezorganizată, că s-a reunit târziu, dar asta e o capcană, sper că nu picăm în ea”, a mai afimat antrenorul ploieștenilor, care a făcut o analiză a luptei la promovare în acest sezon.

Nicolae Constantin e convins că multe echipe se vor lupta la promovarea în Liga 1 

Nicolae Constantin a numit câteva echipe pe care le vede principalele adversare ale Petrolului în lupta pentru play-off, în primă fază, după care pentru primele două locuri, pentru accederea directă în Liga 1.

FC Hermannstadt, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FC Buzău și FC Brașov Steagul Renaște sunt cele mai periculoase echipe, în opinia lui Nicolae Constantin:

Alături de noi, care am declarat că vrem să promovăm, cred că mai sunt câteva echipe care își doresc cu ardoare lucrul acesta, Hermannstadt care a făcut destul de multe achiziții și a schimbat mult și la nivelul staffului, Universitatea Cluj care are antrenor nou și a făcut multe transferuri, Chiajna, o echipă solidă, cu lot bun, cu antrenor bun. Poate îmi mai scapă cineva. Steaua nu are drept de promovare. FC Buzău, care a făcut actele și vrea să promoveze.

Am înțeles că și Brașov ar avea posibilitatea să promoveze. O să fie un campionat destul de echilibrat, sper ca la final să fim în primele două echipe și să ne bucurăm pentru promovare”.

Petrolul debutează în noul campionat al Ligii a 2-a cu Poli Iași, acasă. Programul primei runde e disponibil AICI.

Foto: Cristian Stavri / Petrolul Ploiești
Video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-aproape-de-o-noua-achizitie-un-jucator-format-de-club-si-care-in-2011-reusea-promovarea-in-liga-1-cu-echipa-19193067

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-imbracata-de-suporteri-cu-tricouri-cu-sigla-scut-pe-piept-a-castigat-amicalul-cu-concordia-chiajna-in-care-si-a-prezentat-lotul-mesajul-fanilor-pentru-cei-care-denigreaza-numele-si-istori-19192961

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-noul-sezon-regular-de-liga-2-nu-se-joaca-in-trei-weekenduri-motivul-pentru-care-campionatul-se-opreste-odata-cu-cel-din-liga-1-exclusiv-19192821

Andrei PASCU 27 Jul. 2021, 17:07 Liga 2
Pe aceeași temă