CFC Argeș, față în față cu Unirea Dej, echipă cu mari șanse să fie ultima retrogradată a sezonului de Liga 2. Ce a spus Eugen Neagoe despre adversari

Andrei PASCU 25 Apr. 2024, 14:20 Liga 2
CFC Argeș, față în față cu Unirea Dej, echipă cu mari șanse să fie ultima retrogradată a sezonului de Liga 2. Ce a spus Eugen Neagoe despre adversari

Antrenorul echipei Campionii FC Argeș, Eugen Neagoe, a susținut o conferință de presă înaintea partidei contra Unirea Dej, din cadrul etapei a 5-a a play-out-ului din Liga 2. A prefațat întâlnirea, plecând de la faptul că gruparea din județul Cluj joacă șansele finale ale menținerii în divizie.

Neagoe este sigur că duelul va fi unul dificil, el având drept argument chiar motivația jucătorilor de la Dej, despre care a spus că vor da tot ce vor putea pentru a fi în Liga 2 și din vară.

Campionii FC Argeș, pe terenul Unirii Dej în etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2

”Principalul” formației din Pitești mizează pe tresărirea de orgoliu a jucătorilor săi, care pot să aducă un plus de moral pentru ce va urma, pentru o clasare cât mai bună, de palmares, în Grupa A a play-out-ului, dar și pentru stagiunea următoare a diviziei secunde.

Pentru deplasarea de la Dej, acolo unde va avea loc întâlnirea contra Unirii Dej, de sâmbătă, de la ora 11:00, Eugen Neagoe va face și câteva schimbări în echipa de start. A precizat că merge cu gândul la victorie pe terenul clujenilor, mai ales că argeșenii au pierdut etapa trecută, 0-1 contra CSM Reșița.

Așteptările sunt mari din partea tuturor, și din partea mea, și din partea suporterilor, și din partea băieților. Ne dorim să câștigăm, așa abordăm toate meciurile. Asta le-am cerut băieților, chiar dacă nu mai avem un obiectiv… obiectivul e să fim mai buni decât am fost în ziua precedentă.

Le-am cerut acest lucru băieților, concentrare, vreau să terminăm campionatul cu fruntea sus. Vreau să câștigăm la Dej, dar știu că nu va fi ușor, pentru că este o echipă care încă speră la menținerea în Liga 2. Ei au șansele lor, e normal să spere, dar mergem acolo să ne facem treaba, să câștigăm jocul.

Vom face tot ce depinde de noi să câștigăm, sper ca și băieții să înțeleagă că sunt foarte importante ultimele jocuri. Am fost dezamăgit de rezultatul ultimului joc, pentru că nu am făcut o partidă rea contra Reșiței. (…)

Băieții știu cât de important este jocul de sâmbătă, e important pentru noi să câștigăm ultimele jocuri. Trebuie să fim capacități la fiecare joc, nici la partida cu Reșița nu am avut ce să le reproșez băieților. Atât au putut atunci, dar au avut atitudine, au depus efort. (…)

Vor fi schimbări acum, față de partida cu CSM Reșița, dar nu foarte multe”, a spus Eugen Neagoe la conferința de presă.

Eugen Neagoe se gândește tot mai mult la schimbările pe care le va face la CFC Argeș în vară

Campionii FC Argeș este parte din Grupa A a play-out-ului, fiind acum, înainte de etapa a 5-a, pe locul 3, cu 30 de puncte. Are de recuperat patru puncte în raport cu locul 2, ACSM Ceahlăul, și locul 1, CSM Reșița, dar este la egalitate cu locul 4, Metaloglobus.

La conferința de presă, Eugen Neagoe a vorbit și despre planurile pentru sezonul următor, anume că e posibil ca anumiți jucători să plece, câțiva dintre ei fiind chiar la finalul contractelor.

Băieții știu că la fotbal suntem supuși testelor în fiecare zi, chiar dacă suntem la Liga 2. În fiecare etapă se poate întâmpla ceva la echipă, acesta e fenomenul.

Vor interveni schimbări la nivel de conducere și atunci nu voi putea să iau singur această hotărâre, referitor la program. Avem programul până la începutul noului sezon, dar așteptăm schimbări în organigrama clubului. Când vom avea președinte sau președinte executiv sau nu știu ce funcție vor deține oamenii noi care vor veni, atunci vom putea stabili ce jucători vor veni lângă noi.

Vor fi și jucători care vor termina contractele și nu vor mai continua cu noi, dar aceste lucruri le vom stabili în viitorul apropiat. Dar, nu aș putea să dau acum nume de veniri sau de plecări”, a mai spus Eugen Neagoe.

Conferința de presă susținută de Eugen Neagoe și Ionuț Rădescu, înaintea meciului Unirea Dej – CFC Argeș:

Foto și video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/multimedia/adrian-mihalcea-la-prima-promovare-ca-antrenor-19313543

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-si-csm-resita-in-negocieri-cu-cativa-jucatori-19313541

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-se-considera-dezavantajata-de-arbitri-la-meciul-cu-fk-miercurea-ciuc-19313535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-monea-contesta-arbitrajul-din-meciul-selimbar-miercurea-ciuc-2-2-19313481

Andrei PASCU 25 Apr. 2024, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă