CFC Argeș pregătește numirea noului ”director sportiv”! Alegerea conducerii ar fi un nume important din SuperLigă: ”Ne-am înțeles, vine să facă super-echipă”

Andrei PASCU 20 Oct. 2023, 15:27 Liga 2
CFC Argeș pregătește numirea noului ”director sportiv”! Alegerea conducerii ar fi un nume important din SuperLigă: ”Ne-am înțeles, vine să facă super-echipă”

Campionii FC Argeș se pregătește să schimbe și la nivelul conducerii, după ce și-a numit noul antrenor, pe Eugen Neagoe. La fel de mare pe cât a fost surpriza cu venirea lui Neagoe, pe atât de puternică este, se pare, și numirea celui care va fi prezentat în poziția de director sportiv.

Răzvan Tunaru nu va mai ocupa această funcție, dar rămâne de văzut dacă va continua în club pe altă poziție sau va încheia colaborarea cu Campionii FC Argeș, începută în luna martie.

Campionii FC Argeș pregătește numirea noului director sportiv!?

Viorel Tudose, principalul sponsor al Campionii FC Argeș, a anunțat că are deja un acord cu noul director sportiv, dar nu a numit și persoana care va ocupa această funcție din perioada imediat următoare. Se pare, conform I Am Sport, că este vorba de Dănuț Coman, în prezent președinte în SuperLiga României, la FC Hermannstadt.

Oricum, fostul portar a fost aproape de Campionii FC Argeș și în vară, dar până la urmă nu s-a ajuns la un acord semnat. Iată că discuțiile, se pare, au continuat și de această dată ar exista șanse foarte mari să se bată palma, după nouă etape consumate din Liga 2.

În urmă cu doar câteva zile, se discuta despre faptul că Dănuț Coman ar veni pe o poziție superioară celei de director sportiv în cazul în care ar semna cu CFC Argeș, aceea de manager executiv.

  • Cunoscându-l pe domnul Neagoe, cunoscându-i abilitățile, știind și cine va veni noul director executiv, eu cred că FC Argeș are capacitatea să promoveze din acest an”, a afirmat Tudose săptămâna trecută.

Dănuț Coman, alegerea echipei CFC Argeș pentru postul de director sportiv?

Conform lui Viorel Tudose, fie că e vorba de Dănuț Coman sau de altcineva, lucrurile au fost puse la punct și noul director sportiv va fi prezentat, poate, chiar după etapa a 10-a de Liga 2.

Avem o înțelegere cu noul director sportiv. O să-l anunțăm în conferință de presă. Nu am semnat încă contractul, dar cred că nu se va răzgândi, așa cum am pățit cu mulți antrenori. El vine să facă la FC Argeș o super-echipă”, a spus Viorel Tudose, potrivit sursei amintite.

Piteștenii aduc nume importante pe pozițiile de manager executiv și director sportiv sau e doar eroare de comunicare?

După ce și-a luat gândul de la promovarea în SuperLiga României, la nivel declarativ cel puțin, CFC Argeș vrea să aducă în pozițiile importante nume cu rezonanță în fotbalul românesc.

De altfel, la conferința de prezentare a lui Eugen Neagoe, Viorel Tudose spunea că se pregătește numirea unui nou manager executiv. Acum, discută de aducerea unui nume mare în funcția de director sportiv, dar poate fi vorba de o exprimare greșită.

Din exterior privind lucrurile, pare greu de crezut că Dănuț Coman va lăsa statutul pe care îl are la FC Hermannstadt, de președinte, pentru rolul de director sportiv la o formație din Liga 2.

”Astăzi, 9 octombrie, nu putem să dăm un nume (n.r. – pentru postul de manager executiv). O să aflați la momentul respectiv. Dar va fi un nume de rezonanță în fotbalul românesc, a spus Tudose la conferința de prezentare a lui Eugen Neagoe.

Până atunci, Argeșul debutează într-un meci oficial cu Eugen Neagoe pe bancă 

În acest campionat de Liga 2, nici măcar play-off-ul nu mai este vizat de Campionii FC Argeș, iar promovarea va fi doar un bonus, peste obiectivul trasat noului antrenor pentru acest sezon. Primul meci oficial al lui Eugen Neagoe ca ”principal” al piteștenilor va fi cel cu CSM Slatina, din etapa a 10-a.

Campionii FC Argeș va reveni după o înfrângere, scor 1-3 la București, cu Steaua, iar în următoarea etapă va întâlni, așadar, pe teren propriu, pe stadionul din Mioveni, echipa din Slatina, ocupanta locului 13, cu 10 puncte.

Foto: Campionii FC Argeș și FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-jocul-din-cupa-corvinul-si-chindia-se-intalnesc-acum-in-liga-2-19288980

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-intalneste-cs-tunari-in-etapa-a-10-a-de-liga-2-19288976

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/finantarea-fc-brasov-de-catre-cl-brasov-ilegala-19288971

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-scumpit-biletele-pentru-meciul-cu-steaua-19288956

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-dumbravita-primeste-vizita-alexandriei-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19288952

Andrei PASCU 20 Oct. 2023, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă