„Vreau trei puncte la Turda”

20 Aug. 2009, 13:21 Campionat
„Vreau trei puncte la Turda

Antrenorul lui Gaz Metan CFR Craiova, Jerry Gane, a stabilit obiectivul echipei sale pentru etapa a doua a ligii secunde. Acesta vrea toate cele trei puncte din deplasarea de la Arieșu Turda.

 

„Toate meciurile sunt grele, dar mergem să facem un joc bun. Dacă vom continua să jucăm cum am făcut-o cu Universitatea Cluj cu siguranță vor veni și victoriile. Nu știu prea multe despre adversarul nostru, dar câteva informații am. Oricum, important e să ne iasă nouă jocul. Vreau trei puncte de la Turda”, a spus Gane.

 

Acesta a vorbit și despre jucătorii împrumutați de la Universitatea Craiova: „Popescu și Gogoșoiu au revenit la Universitatea pentru că așa și-au dorit. Au considerat că e mai bine pentru ei să joace acolo. Ceilalți trei, Crăciun, Buleică și Mirescu cu siguranță nu vor pleca, vor rămâne la noi cel puțin până la iarnă. Poate după acest tur de campionat vom mai încerca să aducem și alți jucători de la Universitatea, dar deocamdată nu mă gândesc la asta. Mi-aș dori o colaborare cu Universitatea, pentru că dacă nici noi în oraș nu ne înțelegem, cu cine ne-am mai înțelege?”.
 

 

articol scris de Adrian IOSUB

20 Aug. 2009, 13:21 Campionat
Pe aceeași temă