Voința merge la Corona, dar viitorul clubului sibian rămâne incert!

31 Aug. 2012, 17:29 Campionat
Voința merge la Corona,** dar viitorul clubului sibian rămâne incert!

UPDATE: Conducerea Voinței Sibiu a decis că echipa se va prezenta totuși la primul meci din Liga a II-a la Brașov. Urmează ca săptămâna viitoare să fie luată o decizie definitivă în privința continuării sau nu în eșalonul secund.

Informația că mai mulți membrii ai Consiliului Director s-au retras a fost confirmată oficial și de clubul sibian.


Membrii Consilului Director nou înființat s-au certat între ei, iar o parte din aceștia au anunțat că își retrag sprijinul de la Voința Sibiu cu câteva zile înainte de începerea campionatului. Jucătorii au fost puși în temă că echipa nu va face deplasarea la meciul cu Corona Brașov.

Cornel Stănilă proaspăt investit în funcția de președinte al Consiliului Director și ceilalți membri ai Consilului Director au avut o discuție mai aprinsă în urma căreia se pare că majoritatea au decis să renunțe și să își retragă sprijinul echipei.

Sub protecția anonimatului mai mulți jucători au confirmat că au fost puși în temă că echipa are șanse mici să facă deplasarea la prima partidă de sâmbătă din liga 2, cu Corona Brașov. „După antrenament am aflat și noi că sunt șanse mici să mergem la Brașov. Așteptăm să vină domnul Hămbășan să vedem ce va fi. Vă dați seama că e șocant pentru noi să fim anunțați că echipa e în pericol de desfințare. Nici nu mai știm ce să credem și ce să facem” a spus un jucător în exclusivitate pentru oradesibiu.ro.

Reamintim că în 20 august, Cornel Stănilă a fost numit președinte al Consilului Director al echipei Voința Sibiu, Bogdan Frățilă director economic, Ioan Luca director administrativ, Marius Lungu director sportiv, iar Jorg Prohaszka, din partea Clubului Economic German Transilvania – director de marketing.

Ioan Hămbășan revine în această seară din concediu și va purta o discuție cu cei care ar fi trebuit să sprijine echipa sibiană.

Articol scris de Dragoș POPESCU

Foto: Mircea ROȘCA (Mediafax)

31 Aug. 2012, 17:29 Campionat
Pe aceeași temă