Vlădoiu și Belodedici laudă promovarea Botoșaniului!

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 20:08 Campionat

Printre zecile de invitați ai Botoșaniului la ultimul meci de acasă din acest sezon al Ligii a II-a, doi oapeți de seamă au fost Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu. Cei doi foști internaționali au dat lovitura de start a partidei câștigate în final de FC Botoșani cu 2-0 în fața lui CS Otopeni. Cei au participat de altfel și la festivitatea de premiere de la finalul jocului, atunci când au împărțit medalii și diplome.

Fostul internațional Jean Vlădoiu a lăudat Botoșaniul pentru ceea ce a realizat și susține că marele merit îi aparține lui Cornel Șfaițer, cel care a reușit să organizeze foarte bine clubul astfel încât să se ajungă la această performanță istorică.

„Mă bucur foarte tare pentru această promovare a Botoșaniului. Anul trecut am participat la un eveniment caritabil și am fost impresionat de prietenii pe care i-a avut Cornel Șfaițer, licitația și tot ceea ce s-a făcut pentru acel caz extaordinar. Seara vorbeam, ce ar fi ca Botoșaniul să intre în prima ligă. După un an, Botoșaniul a ajuns în prima ligă și mă bucur foarte tare. Sper ca toți cei care sunt implicați, primarul și toți de aici, să fie alături de Cornel pentru că acest om merită. A făcut un efort extraordinar și mă bucur foarte mult pentru el. Felicit Botoșaniul pentru această promovare și urez multă baftă echipei”, a spus Jean Vlădoiu.

Belodedici: „Au șanse să se mențină în prima divizie”

 Miodrag Belodedici, primul jucător care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, cu două echipe diferite, consideră că FC Botoșani poate rămâne în prima ligă în condițiile în care va avea o organizare bună și va transfera câțiva jucători.

„Îi felicităm și noi pe FC Botoșani. Au promovat, bravo lor. Este un oraș care iubește fotbalul, oamenii sunt entuziasmați. De acum vine greul. Dacă o să aibă o organizare bună, dacă o să aibă oameni care o să se gândească la fotbal, la tineret, au șanse să se mențină în prima divizie. Le doresc să rămână mulți ani în prima divizie. Am văzut jucători talentați, jucători care știu să joace fotbal. Probabil o să trebuiască să mai aducă jucători cu experiență care au mai cochetat cu prima divizie”, a spus Miodrag Belodedici.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 20:08 Campionat
Pe aceeași temă