Visul de promovare al Iașiului începe să se stingă

25 Mar. 2012, 11:05 Campionat

Visul primarului Gheorghe Nichita de a promova echipa de fotbal în Liga I în chiar anul alegerilor locale se destramă cu fiecare etapă care trece. Fotbaliștii de la Clubul Sportiv Municipal Studențesc (CSMS) au fost învinși ieri de formația Delta Tulcea, cu scorul de 1-0 și se îndepărtează tot mai mult de locurile promovabile.

Singurul gol al meciului din Copou a fost marcat de atacantul Enache Câju, în minutul 68. Partida a fost una modestă, iar ieșenii au ratat o lovitură de la 11 metri, prin Petrovic, care a șutat în bară, în minutul 35. Același Petrovic a fost eliminat pentru două cartonașe galbene (al doilea luat în minutul 60), arbitrul Ghimbășan restabilind egalitatea zece minute mai târziu când l-a trimis mai devreme la cabine și pe Daniel Munteanu, de la Tulcea.

După acest eșec, CSMS Iași a ajuns la 5 puncte în spatele formației din Tulcea, principala contracandidată la promovare. Etapa viitoare, formația lui Ionuț Popa va întâlni, în deplasare, pe Gloria Buzău.

CSMS IAȘI – DELTA TULCEA 0-1 (0-0)

Câju (69)

Irimia – Cotigă (’79 Ciucur), Tincu, Camara, Vladu – Milea (’59 Straton), Petrovici – Onofraș (cpt.)(’71 Gado), Cl. Tudor, Bădic – Herghelegiu
Antrenor: Ionuț Popa
Eliminat: Petrovici (’57)(două galbene)

Stoicescu – I. Filip, Marincău, D. Munteanu, D. Cucu – C. Neagu (’65 Florea), Coconașu (’65 Delgado), Ad. Ionescu (cpt.), Câju – Bg. Oprea (’71 Soporan), Henry
Antrenor: Gheorghe Mulțescu
Eliminat: D. Munteanu (’70)(două galbene)

Sursa: Bună Ziua Iași
Foto: Eduard BLAGA

25 Mar. 2012, 11:05 Campionat
Pe aceeași temă