Viorel Tănase: „Pentru noi, campionatul începe miercuri”

Mihai Andries 07 Oct. 2013, 19:43 Campionat
Viorel Tănase:**

Antrenorul principal al lanternei seriei I din Liga a II-a spune că echipa sa n-a pierdut timpul în pauza cauzată de cele două etape în care a stat.

„În aceste două săptămâni de pauză am avut timpul necesar să corectăm ceea ce am greșit în primele patru etape și zic eu că echipa a înțeles. Suntem datori față de publicul băcăuan, față de noi la capitolul puncte și cred că acesta este un moment zero, pentru noi campionatul începe din etapa a VII-a, cu Rapid Suceava. Am lucrat foarte mult pe fazele fixe, știm cu toții foarte bine că acolo am greșit, am primit goluri acasă și cu Clinceniul și cu Farul Constanța. Am mizat pe o mai mare responsabilitate pe sarcina de marcaj și bineînțeles la finalizare, acolo unde am ratat cu foarte multă lejeritate” a declarat Viorel Tănase la conferința de presă organizată luni de clubul băcăuan.

În privința adversarei de miercuri, tehnicianul băcăuanilor a spus: „Suntem informați la zi cu tot ceea ce se întâmplă la Rapid Suceava, atât din punct de vedere al ultimelor jocuri, cât și din punct de vedere financiar. I-am văzut pe viu la penultimul lor joc de la Buzău, unde au pierdut cu 3-0, și mi-am format o imagine despre ei. Am avut și un om trimis la ultimul lor meci terminat la egalitate cu echipa din Tărlungeni. Au în componența lor jucători cu experiență, respectiv Semeghin, Bălan, Velescu, Negru, care pot decide soarta unui meci, de aceea tratăm foarte serios această partidă, mai ales că obiectivul nostru pentru acest meci este victoria.”

Interesant e faptul că pe banca echipei sucevene va sta Marin Barbu, cel care a ratat promovarea în eșalonul secund cu Sport Club Bacău în sezonul 2011-2012, după ce a remizat în penultima etapă pe terenul juniorilor de la Ceahlăul II Piatra Neamț. Partida Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava, din cadrul etapei a VII-a a seriei I din eșalonul secund va avea loc miercuri, de la ora 15, pe stadionul „Aerostar”.

 

Articol scris de Horia ALEXOAE

Mihai Andries 07 Oct. 2013, 19:43 Campionat
Pe aceeași temă