„Vioară” crede că la Dorohoi s-a jucat mai spectaculos față de Liga 1: „Acolo sunt meciuri în care nu vezi un șut pe poartă”

Andrei Birta, Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 16:27 Campionat

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Viorel Ion, s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi din meciul de sâmbătă de la Dorohoi, scor 2-2, amintind faptul că, deși nu se află într-o situație financiară stabilă, aceștia au arătat un joc bun. Deplasarea de la Dorohoi a fost incertă din cauza lipsei banilor.

„Avem foarte mari probleme financiare și la un moment dat era la îndoială dacă facem deplasarea la Dorohoi. Am avut o discuție cu jucătorii, au înțeles. Nici nu mai au unde să plece pentru că s-a terminat perioada de transferuri. Trebuie să joace în următoarele trei luni. Cu punctul pe care l-am luat astăzi suntem în play-off”, a spus Ion Viorel.
 
Totodată, Viorel Ion, a felicitat prestația echipei FCM Dorohoi și a subliniat faptul că dorohoienii merită un loc mult mai bun în clasament. În ceea ce privește jocul, tehnicianul a spus că nivelul a fost peste multe meciuri de Liga 1.

„Vreau să le mulțumesc băieților mei pentru modul cum au jucat și cum au abordat partida. A fost un joc foarte bun al ambelor echipe. A fost un joc spectaculos. Două echipe preocupate de joc, două echipe care au vrut să marcheze. Mai puteau să o facă și gazdele, mai puteam să o facem și noi. Una peste alta este un rezultat echitabil. Sunt meciuri în divizia A în care nu vezi un șut pe poartă. Eu nici nu mă mai uit la divizia A. Vreau să felicit echipa din Dorohoi, este o echipă arțăgoasă, o echipă bună și nu își merită locul pe care se află în prezent. Un antrenor arțăgos, la fel ca mine. Multe echipe vor avea probleme la Dorohoi. Nu am decât cuvinte de laudă”, a mai declarat Ion Viorel după meciul de la Dorohoi.
 
Vezi declarația video:

După egalul obținut la Dorohoi, Gloria Buzău rămâne pe locul 4 și a acumulat 26 de puncte, cu șapte mai mult decât are CS Balotești prima echipă aflată sub linia play-off-ului. Din retur au mai rămas de disputat cinci etape.

Articol și foto de Andrei BIRTA
Video: Dorohoi News

Andrei Birta, Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 16:27 Campionat
Pe aceeași temă