VIDEO! Viitorul a făcut instrucție la Mangalia

22 Apr. 2012, 20:20 Campionat

Liderul Seria I, Viitorul Constanța, a tremurat doar cinci minute în meciul din sâmbătă de la Mangalia. După ce Nazîru (2) a deschis scorul rapid, în urma unei faze de corner, același jucători al Callatisului și-a îngropat echipa patru minute mai târziu. Tânărul fundaș l-a faultat în propriul careu pe Cârstocea (6), iar Nicolae Dică și-a început recitalul în minutul 7, de la punctul cu var.

Rezultatul de egalitate s-a menținut puțin, Dică (27) marcând din nou, de această dată după o centrare a lui Bejan, ca exact înainte de ultimu fluier al primei reprize, Turcu (45) să treacă pe lângă portarul Neagu și să stabilească scorul pauzei, 1-3.

Mai multe POZE

La reluare, Posteucă îi pasează decisiv lui Dica (53), pentru ca vedeta Viitorului să reușească „hattrick-ul” cu un șut plasat de la marginea careului. Și ca totul să fie și mai dramatic pentru Callatis, Iancu (78) a mai înscris și el odată cu un șut puternic la colțul lung pentru un neverosimil 1-5.

Cu această victorie, Viitorul Constanța își păstreză primul loc în Seria 1, cu 43 de puncte, și își întărește golaverajul după ce în acest start de retur a suferit în faza ofensivă. De parea cealaltă, Callatis staționează pe locul 7, departe de retrogradare.

CALLATIS MANGALIA – VIITORUL CONSTANȚA 1-5 (1-3)
Nazîru (2) / N. Dică (7 – pen., 27, 53), L. Turcu (45), G. Iancu (78)

Antrenor: Mugurel Cornățeanu
V. Neagu – Cureteu, Nazîru, I. Posteucă, Evdochim – Bolat (cpt.), Calagi (’70 Bardu), Cojenel (’46 Cogali) – Ad. Crăciun (’46 Sin), Hertu, R. Lupu

Antrenor: Cătălin Anghel
Bolboașă – Bejan, Puțanu, Al. Iacob, L. Turcu – Al. Lazăr (’64 Benzar), Onicaș (’46 V. Păcuraru), N. Dică (cpt.)( ’60 G. Iancu) – A. Chițu, V. Rusu, Cârstocea

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Academia Hagi

22 Apr. 2012, 20:20 Campionat
Pe aceeași temă