VIDEO! Rapid CFR a spart gheața: a bifat prima victorie din acest sezon

Marius ANGHEL 14 Oct. 2013, 14:49 Campionat
VIDEO! Rapid CFR a spart gheața:** a bifat prima victorie din acest sezon

Etapa cu numărul opt din Liga a II-a de fotbal a adus și prima victorie din acest sezon pentru echipa locală Rapid CFR Suceava, care a reușit să se impună cu scorul de 2 – 1 în fața formației CF Brăila. Evoluând în fața propriilor suporteri, fotbaliștii antrenorului Bogdan Tudoreanu au intrat în teren deciși să bifeze primul succes și după numai cinci minute, Mircea Negru deschide scorul cu o lovitură de cap din 6 metri, după o centrare excelentă de pe partea dreaptă a lui Semeghin. Șase minute mai târziu, oaspeții rămân în 10, după un cartonaș roșu primit direct de căpitanul acestora, Ivan, în urma unei intrări urâte la Căinari.

La mijlocul reprizei, Cerlincă a avut o mare ocazie de a mări avantajul rapidiștilor, dar a fost blocat în 6 metri de portarul advers. Au urmat apoi alte două ocazii ale lui Mircea Negru, la una portarul brăilenilor a respins în corner, iar la cealaltă mingea a lovit bara și a ieșit în aut de poartă.

Pe fondul dominării gazdelor, oaspeții au reușit să egaleze, după o centrare și o lovitură de cap la colțul lung, scor 1 – 1. La numai două minute, Daniel Bălan reușește să-și aducă din nou echipa în avantaj, cu un șut de la 20 de metri, scor 2 – 1.

Până la pauză, Semeghin a mai avut o ocazie, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poarta adversă. Partea a doua a fost una cu mai multe ocazii de ambele părți, dar Rapid CFR Suceava a reușit să-și conserve avantajul minim și să se impună la final pentru prima dată în acest sezon, scor 2 – 1.

RAPID CFR SUCEAVA
CF BRĂ‚ILA
2-1

M. Negru ”5, D. Bălan ”34 / Ciocâlteu ”32

Artenie – D. Bălan, Fl. Plămadă (cpt.), I. Sava, Semeghin – Cerlincă (Lutac ”82), Velescu, Sumanariu, V. Stănescu (Ionesi ”58) – Căinari, M. Negru (I. Plămadă ”83)
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Leu – G. Bosoi, L. Ivan (cpt.), D. Spiridon (Olenic ”46), Colilie – Frunză, Ochia, Ndigwe (M. Dima ”82), Ciocâlteu – G. Iordache, Ad. Câmpeanu (D. Cazan ”72)
Antrenor: Alin Pânzaru
Eliminat: L. Ivan ”9 (roșu direct)’

În următoarea etapă, sucevenii vor avea o deplasare foarte dificilă pe terenul echipei de pe locul doi, FC Clinceni.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 14 Oct. 2013, 14:49 Campionat
Pe aceeași temă