VIDEO! Punct prețios pentru Vâlcea! VEZI cele 4 goluri de la Pitești

26 Apr. 2012, 03:42 Campionat

CSM Râmnicu Vâlcea a scos un punct prețios în intermediara de miercuri, 2-2 în Trivale cu FC Argeș, în timp ce piteștenii au pierdut un tempo în lupta pentru locul 3.

Suspendat după eliminarea din finalul meciului cu Deva, antrenorul oaspeților, Alin Artimon a stat în tribună, în timp ce pe bancă s-a aflat secundul Cristi Lazăr. Artimon a ales să menajeze la Pitești doi dintre jucătorii de bază, I. Popescu și Nicolae, aflați la limita suspendării, în perspectiva jocului de sâmbătă, din Zăvoi, cu Juventus București. Astfel, la CSM a debutat ivorianul Bangaly și a revenit Tomozei, jucători legitimați în preziua partidei.

Vâlcenii au dominat clar debutul meciului, în care și-au creat mai multe ocazii, din care au concretizat doar una, în minutul 14, când Pribac a împins în poartă după ce portarul Fundulea a bâlbâit șutul lui Vătăjelu. Același Pribac a primit un cadou nesperat de la portarul gazdelor, dar a ratat. Apoi, argeșenii au echilibrat jocul și Bangaly a salvat o minge de pe linia porții, iar Briceag a ratat nepermis din 3 metri. Totuși, Wallace a egalat din cădere în minutul 36, după o centrare de pe dreapta a lui Bazzi, profitând de ieșirea greșită la ofsaid a oltenilor.

Partea secundă a debutat cu ocazia nou-intratului C. Stoica, care a tras slab din marginea careului mic. Cu gândul la locul 3, argeșenii au forțat mai mult în partea secundă și jucătorul care a negociat în iarnă cu CSM, Adi Dulcea a înscris în poarta vâlceană în minutul 61, când, a preluat nestingherit în careu și apoi l-a executat pe Tufiși. În minutul 82, Fl. Pârvu a prins însă un șut fenomenal de la 25 de metri, în vinclul porții argeșene, aducând egalarea. În final, camerunezul Nkongue a scăpat singur cu Fundulea, dar portarul argeșean a salvat.

FC ARGEȘ PITEȘTI – CSM RÂMNICU VÂLCEA 2-2 (1-1)
Wallace (35), Dulcea (58) / Pribac (13), Fl. Pârvu (81)

Antrenor: Viorel Dumitrescu
Fundulea – Răuță, Wallace, Botea, Briceag – A. Popa (’84 I. Niculae), M. Cârstoiu (cpt.), Bazzi, L. Manole (’82 Beuran) – R. Stănescu (’34 Ivănică), Dulcea

Antrenor: Alin Artimon
Tufiși – Tomozei, Plecanciuc, Bangaly, Vătăjelu – Th. Daouda – O. Vasile, Vizitiu (’67 C. Stoica), Fl. Pârvu (cpt.), Pribac (’75 Al. Ionescu) – R. Văduva (’46 N’Kongue)

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: photochic.ro

26 Apr. 2012, 03:42 Campionat
Pe aceeași temă