VIDEO O luptă foarte strânsă pentru evitarea retrogradării

16 Dec. 2011, 11:23 Campionat

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina crede că echipa aflată sub comanda sa își poate îndeplini obiectivul menținerii în Liga a II-a. Aflați pe poziția a 13-a, la un punct distanță de pozițiile care asigură supraviețuirea, elevii lui Oprescu păstrează șanse de a evolua în eșalonul secund și în sezonul viitor. Deși FC Olt are un program dificil, iar returul se anunță unul de foc, tehnicianul consideră că formația slătineană poate avea un parcurs bun.

„Sunt angrenate foarte multe echipe în lupta pentru salvarea de la retrogradare, din păcate și noi facem parte dintre ele. Cu mai multă atenție, cu transfeurile pe care le vom face în această pauză competițională și cu încrederea pe care ar fi normal să o avem după parcurgerea unui tur, cred că returul va fi cu totul altfel. Sunt încrezător în îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare”, a spus Oprescu.

16 ianuarie este data la care va avea loc reunirea lotului celor de la FC Olt. Sfârșitul lunii va aduce plecarea în stagiul de pregătire centralizată al iernii. Oficialii clubului au stabilit programul meciurilor amicale ce vor fi disputate până la startul returului de campionat.

„După reunire, avem și o serie de meciuri de verificare. Primul este cu Bradu pe 21 ianuarie, Albota, apoi jucăm cu Minerul Motru, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Argeș și se discută cu Dacia Mioveni”, a precizat Dan Oprescu.

În această pauză competițională, FC Olt a renunțat la serviciile a a cinci jucători. În perioada următoare se dorește aducerea unor fotbaliști cu experiență competițională, pentru a se reuși rămânerea în Liga a II-a.

sursa: olttv.ro
foto: Gazeta Nouă

16 Dec. 2011, 11:23 Campionat
Pe aceeași temă