VIDEO | Gloria lui „Vioară”, prea AcadeMICĂ‚ pentru Clinceni. Vezi ce spun cei doi antrenori

Adrian Soare, Marius ANGHEL 10 Mar. 2016, 17:42 Campionat

Ce a luat pe mere sâmbăta trecută, a dat pe pere miercurea aceasta. După victoria din deplasare cu Oțelul Galați, Gloria Buzău a comis-o, miercuri, pe teren propriu, pierzând cu 0-2 confruntarea cu FC Academica Clinceni, în etapa a 21-a a Ligii 2. Cum SC Bacău a remizat acasă, echipa din Crâng a ratat șansa să egaleze formația de pe ultimul loc din play-off, ba chiar a căzut o poziție după ce a fost depășită de ACS Berceni.

Chiar dacă aproape o oră au jucat cu un om în plus, ca urmare a eliminării atacantului gazdelor, Pălimaru (28), victoria Clinceniului a fost una meritată. Asta, raportat și la cum s-au desfășurat ostilitățile în teren, Academica fiind mai pragmatică în joc și insistentă în atac. Dovadă au fost și numărul de ocazii create la poarta lui Dănuț Sîrbu. Goalkeeperul buzoian s-a remarcat în câteva rânduri încă din prima repriză, când a reușit să se opuna golului la șuturile lui Homei (22, 42) și Vențer (36).

În partea secundă, Vîrtej, fundașul Gloriei, le-a dat mari emoții colegilor, fiind pe punctul de a devia mingea în propria poartă, dar a avut noroc cu intervenția lui Sîrbu, care s-a întins serios și a izbutit să rețină. Spre finalul partidei, oaspeții au deschis scorul după ce Neagu (82) a marcat cu un șut din interiorul careului, iar peste câteva minute și-au dublat avantajul grație unui autogol semnat de căpitanul Gloriei, Cătălin Vlaicu (89).

GLORIA BUZĂ‚U            0
FC ACADEMICA CLINCENI    2

Al. Neagu ”82, Ct. Vlaicu ”89 – autogol

D. Sîrbu – Agache, Vîrtej, Ct. Vlaicu (cpt.), G. Ghiță – G. Marcu (Koprindzhiyski ”83), Cl. Dumitrescu – Danciu, Mug. Dedu (Răduca ”79), D. Burlacu (N. Popescu ”65) – Pălimaru
Rezerve neutilizate: A. Preda – A. Voicu, Cris Marcu, Al. Ioniță
Antrenor: Viorel Ion
Eliminat: Pălimaru ”28 (roșu direct)

Marinescu (cpt.) – Homei (C. Gheorghe ”70), Dobrosavlevici, Patriche, Fl. Ștefan – V. Olariu, Al. Neagu – Vențer, L. Ganea (Antohi ”58), D. Benzar – Kuku (Fl. Budeanu ”90)
Rezerve neutilizate: H. Iancu – V. Budeanu, Cherteș, Cr. Matei
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 100; Arbitru: Florin Miron 3 (București); Asistenți: Ioan Daniel Ciocănea 3 (Sibiu) și Damian Antal 3 (Bacău); Jucătorul meciului: Dănuț Sîrbu 3.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 10 Mar. 2016, 17:42 Campionat
Pe aceeași temă