VIDEO! Eșec istoric pentru Săgeata, 0-5 cu FC Botoșani

02 Apr. 2012, 13:00 Campionat

Eșec istoric pentru Săgeata Năvodari în etapa a18-a a ligii secunde la fotbal. Formația pregătită de antrenorul Constantin Gaghe a fost surclasată, pe propriul teren, de FC Botoșani, scor 0-5. Goluri moldovenilor au fost marcate de Matei, Vașvari, Rudac, Dinu Todoran și Homneac.

Momentul pshiologic s-a consumat în minutul 40, la faultul comis de portarul Gordin, în propriu careu. Arbitul a dictat lovitură de la 11m și eliminare. În repriza a doua pe teren a fost o singură echipă, FC Botoșani, care a făcut ce a vrut cu un adversar total debusolat. Săgeata primise până la acest joc 15 goluri și acum, în 90 de minute, a încasat cinci.

Dobrogenii rămân cu 29 de puncte la care vor adăuga, miercuri, încă trei după ce vor câștiga, la masa verde, meciul cu Victoria Brănești, echipă retrasă din campionat la începutul returului. Sâmbăta viitore, în etapa a 20-a, Săgeata va juca în deplasare cu CF Brăila, o altă formație care țintește promovarea.

Năvodărenii își păstrează optimismul

„O victorie meritată” – așa a caracterizat tehnicianul echipei FC Botoșani victoria obținută în meciul cu Săgeata Năvodari. În schimb, antrenorul secund al grupării de pe litoral acuză erori de arbitraj… Totuși, năvodărenii își păstrează optimismul pentru următoarele partide, în ciuda eșecului sever din meciul cu botoșănenii. În urma acestui rezultat Săgeata Năvodari coboară de pe locul doi al clasamentului Seriei Est pe poziția a patra, în timp ce FC Botoșani urcă pe locul al șaselea.

Text și video: tvlitoral.ro

Foto: Alexandru RAITA

02 Apr. 2012, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă