VIDEO! Dică & Co. fac instrucție către Liga I!

13 May. 2012, 15:28 Campionat

Viitorul Constanța o obținut cu CS Otopeni, ieri, în etapa a 26-a, a doua victorie consecutivă după semieșecul de la Bacău. Cu cele trei puncte câștigate ușor în fața mult mai debusolatei echipe ilfovene, liderul Seriei I își păstrează avansul de două puncte față de următoarele canditate la promovare. Dică & Co. au marcat de cinci ori în meciul disputat la Ovidiu, arătând că au o mare foftă de fotbal.

Echilibrul dintre liderul seriei și ocupanta locului 12 a rezistat 40 de minute în confruntarea de la Ovidiu. Onicaș (40) a dat startul spectacolului ce avea să se petreacă în următoarele 50 de minute cu o „torpilă” de la 30 de metri ce până să zguduie plasa porții lui Tănase a lovit și bara laterală. Fostul mijlocaș al Stelei a adus liniștea în echipa sa și la cabine s-a intrat mult mai relaxat.

La reluare, juniorul Iancu (49) și-a confirmat încă odată forma bună prin care trece și l-a lăsat spectator pe goalkeeperul advers tot dintr-o execuție splendidă de la distanță, de această dată „doar” de la 25 de metri. Cristea (50) îi pune piedică în propriul careu lui Chițu și Dică (51) ridica scorul la forfait de la punctul cu var. Rusu (64) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu un șut din centrul careului după o pasă dată de Lazăr, și, puțin mai târziu, Ciolacu (78) a mai redus din rușine după ce l-a învins pe Bolboașă cu o deviere cu capul.

Diferența de pe tabelă s-a refăcut imediat grație nou-intratului Călințaru, fostul jucător al lui Juventus înscriind (81) și el spectaculos cu un șut la colțul lung pentru un neverosimil 5-1.

VIITORUL CONSTANȚA – CS OTOPENI 5-1 (1-0)
Onicaș (40), G. Iancu (49), N. Dică (51 – pen.), V. Rusu (64), Călințaru (81) / Ciolacu (78)

Antrenor: Cătălin Anghel
Bolboașă – Fl. Bejan, I. Larie, Puțanu, L. Turcu – Al. Lazăr (’65 Benzar), Onicaș, N. Dică (cpt.)( ’72 Jianu) – G. Iancu, V. Rusu, A. Chițu (’60 Călințaru)

Antrenor: Silviu Cristescu
C. Tănase – Ghindeanu, Cl. Dumitrescu (’50 V. Alexandru), Vătavu, S. Pană (cpt.) – Serediuc, N. Cristea, Mug. Dedu (’81 Antoche), G. Ghiță – Fl. Manea (’65 Bâtfoi), Ciolacu

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: Academia Hagi

13 May. 2012, 15:28 Campionat
Pe aceeași temă