VIDEO! Bistrița iese din calculele promovării odată cu înfrângerea în fața CS Universității

Marius ANGHEL 24 May. 2014, 19:01 Campionat

Fără licență pentru Liga I și într-o situație financiară critică, Gloria Bistrița s-a prăbușit și pe teren. A pierdut pe teren propriu în fața formației CS Universitatea Craiova, scor 1-3, după un meci aproape în totalitate la discreția oaspeților, și a rămas pe locul 4 în play-off.

Gloria Bistrița a jucat în etapa a 7-a a play-off-ului de promovare în Liga I, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, în fața căreia pierduse în tur, scor 0-1.

Echipa bistrițeană a avut prima ocazie a partidei, Brac respingând în corner, în minutul 2, un șut al lui Colța din 6 metri. Craiova s-a instalat apoi în jumătatea gazdelor. În minutul 24 Albuț a parat la devierea lui Curelea, iar trei minute mai târziu Patriche a trimis cu capul din câțiva metri în goalkeeperul Gloriei. Al. Pop l-a încercat cu un șut de la distanță pe Brac, dar acesta a fost la post (minutul 35), așa cum s-a întâmplat apoi și la fazele care i-au avut în prim plan pe Colța și O. Bucur. La pauză a fost 0-0.

După reluare, Universitatea a luat cu asalt careu Gloriei și în minutul 51 Cristian Ganea a deschis scorul, făcându-și un cadou de ziua sa de naștere. În minutul 53 Albuț l-a cosit în careu pe Curelea care intrase vijelios în suprafața de pedeapsă, iar centralul a acordat penalty, transformat de Dacian Varga pentru 0-2.

Gloria a restabilit un pic echilibrul în joc și a redus din handicap în minutul 85 dintr-o lovitură de la 11 metri executată de Marius Feher. Oaspeții au repus mingea de la centru, balonul a ajuns la fostul jucător al Gloriei Gabriel Velcovici, care l-a trimis de la 25 de metri în plasă pentru victoria Craiovei cu 3-1.

VEZI mai multe POZE de la meci

GLORIA BISTRIȚA
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
1-3

Feher ”85 – pen. / Ganea ”50, Varga ”53 – pen., Velcovici ”86

Albuț (cpt.) – Budăcan, D. Matei, Chibulcutean, Țârcă – O. Bucur, Feher, Nalați (Roșu ’60), Colța (Țegle ’60) – Brumă (C. Bucur ’73), Al. Pop
Antrenor: Cristian Coroian

Brac – Ljubinkovic, Patriche, Izvoranu, Vătejelu – Fl. Pătrașcu, Pleșan (cpt.), Ferfelea (Vandelannoite ”73), C. Ganea, Varga (Velcovici ”53) – Curelea (Ivan ’78)
Antrenor: Gabi Balint

Text și foto: Timp online

Marius ANGHEL 24 May. 2014, 19:01 Campionat
Pe aceeași temă