Victorie scurtă

20 Nov. 2011, 10:09 Campionat
Victorie** scurtă

UTA a făcut spectacol în ultima etapă de pe teren propriu din acest an. Victimele arădenilor au fost cei de Mureșul Deva, pe care i-au învins cu scorul de 4-0.

Pe o vreme friguroasă, Bătrâna Doamnă a pus repede stăpânire pe joc și după numai un sfert de oră șutul lui Calvin a fost blocat de apărarea deveană. În prima repriză mingea a fost jucată mai mult în jumătatea de teren a oaspeților, aceștia nereușind să pună probleme arădenilor. În minutul 25, Bălan a centrat în careu, de unde Neagoe a avut de îndeplinit o simplă formalitate, portarul Coman neavând nicio reacție la gol.

Puțin mai târziu, același Neagoe era să majoreze diferența, șutând din întoarcere, însă portarul oaspeților a respins în corner. Au urmat două minute de senzație pentru formația antrenată de Roland Nagy, minutul 35 a adus golul lui Miron, care a împins în plasă mingea primită de la Siminic, respectiv minutul 36 în care Neagoe l-a lobat pe Coman după ce a primit o pasă în adâncime de la Ionuț Bălan.

Chiar dacă Mureșul Deva nu mai avea la ce să spere, Purece le-a mai dat un gol frumos din lovitură liberă în minutul 45. Nu înainte ca centralul Paul Unimătan să pună capăt primei reprize, jucătorul devean Dârvaru a fost eliminat pentru o intrare dură la Ignea.

A doua repriză i-a găsit atacând tot pe alb-roșii, care mai puteau marca prin nou intratul Capătă, însă lovitura sa de cap a fost respinsă cu greu de sub transversală. În urma cornerului rezultat, Bălan ajunge într-o poziție bună de șut și trimite o torpilă care trece milimetric peste transversală. Bătrâna Doamnă a făcut astfel spectacol la ultima reprezentație din acest an în fața proprilor suporteri și se deplasează etapa viitoare la FC Argeș.

articol și foto de Sergiu Daniel

20 Nov. 2011, 10:09 Campionat
Pe aceeași temă