Victorie la Reșița și CS U Craiova iernează pe locul I!

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 12:18 Campionat
Victorie la Reșița** și CS U Craiova iernează pe locul I!

CS Universitatea Craiova a încheiat perfect sezonul, învingând cu 2-0 pe terenul celor de la Metalul Reșița. În urma victoriei, echipa craioveană termină pe prima poziție a clasamentului prima parte a sezonului.

Meciul de la Reșița a început practic de la 1-0 pentru Craiova. În minutul 2, după o acțiune prelungită de atac a alb-albaștrilor, Curelea din patru metri a pus latul, trimițând fix în vinclul porții lui Pascal. După 15 minute, terenul și așa mocirlos, a cedat, transformându-se într-o adevărată orezărie. A rezultat un meci de luptă la mijlocul terenului, în care s-au remarcat, prin travaliu, Precup și Adi Ionescu. În minutul 35, Curelea a fost la un pas de 2-0, însă scăpat unu la unu cu Pascal a fost blocat în extremis. Trei minute mai târziu, la un corner, fundașul Apostol nu a profitat de o ieșire pe sub minge a lui Brac și a trimis peste poarta goală.

Partea a doua a jocului a început tot cu Universitatea în atac, însă șutul lui Curelea de la distanță a fost apărat de Pascal. Bănățenii au avut șansa egalării în minutul 70, când lovitura de cap a lui Stoica a fost respinsă în transversală de Brac. Stângă a mutat inspirat pe finalul partidei, rezervele Ferfelea și Voinea conlucrând perfect la golul de 2-0 al alb-albaștrilor. Deschis ideal de Ferfelea, Voinea l-a driblat pe Pascal și a trimit simplu, cu latul, în poarta goală. Craiovenii au făcut risipă de efort până la final, reușind să apere avantajul meritat înscris pe tabelă.

În urma succesului, echipa pregătită de Ovidiu Stângă și-a luat revanșa după înfrângerea din tur, de pe „Oblemenco” și, mai mult, a terminat pe primul loc al clasamentului prima parte a sezonului.

VEZI mai multe POZE de la meci

CS Universitatea a fost susținută în disputa de la Reșița de o galerie formată din 50 de suporteri, care au încurajat echipa pe tot parcursul jocului și au arborat un banner cu mesajul: „Mai bine te dezici de monstru / Decât să-l înjuri pe Gică al nostru”

Metalul Reșița – CS Universitatea Craiova    0-2
Curelea 2, Voinea 79

Pascal – Tomozei, Apostol, Potopea, Vătăjelu – Vaștag, Bresneni, Liuba (67 Szabo), Oară (56 Stoica) – Enciu, Făgărășanu (76 Staicu). Rezerve: Zăvoi, Stoica, Staicu, Danci, I. Popescu. Antrenor: Marian Pană

Brac – Ljubinkovic, Pătrașcu, Izvoranu, Velcovici – Precup (67 Ferfelea), Ionescu, Ganea – Sin, Curelea (72 Voinea), Gorovei (83 Bardu). Rezerve: Irimia, Cârjă, Dragu, Bardu, Ferfelea, Voinea, Crețu. Antrenor: Ovidiu Stângă

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 12:18 Campionat
Pe aceeași temă