Victorie așteptată

03 May. 2009, 17:41 Campionat

Prin victoria de azi, formația antrenată de Marin Barbu reușește salvarea de la retrogradare.
 

 

Meciul începe sub dominarea sterilă a oaspeților care au prima ocazie abia în minutul 13 după un șut al lui Bâftoi respins de Vlad în corner. Giurgiuvenii se mențin în atac, iar după o lovitură liberă a lui Nicola, același Vlad respinge cu dificultate. După o centrare de pe partea dreptă, Dunărea reușește deschiderea scorului în minutul 43, când, după ce a traversat tot careul dinamoviștilor mingea ajunge la Ștefan Iordache care reia în plasă dintr-un metru.
 

 

După pauză, Dinamo II începe mai decis, iar în minutul 50 Dragomir șutează puternic puțin pe lângă poarta lui Dragne. Exilat la echipa a doua, Pulhac apare în joc abia în minutul 59 când rămâne singur cu portarul, dar reia din prima puțin pe lângă. Dinamoviștii restabilesc egalitatea în minutul 66 prin Soare care înscrie cu capul după lovitura liberă executată de Marcu. Către finalul jocului, giurgiuvenii se trezesc și încep atacurile catre poarta dinamovistă, ratând câteva ocazii importante prin Iordache si Bâftoi. În minutul 79, după o acțiune personală, Iordache șutează puternic, mingea îi revine din blocaj și înscrie. Meciul se termină 2-1 pentri oaspeți care sunt aproape salvați și matematic de la retrogradare.
 

 

Marin Barbu, antrenor Dunărea Giurgiu:  “ A fost un meci bun cu două echipe care au jucat foarte bine. Jocul a avut un nivel destul de ridicat chiar și pentru liga a doua. Am căștigat pe merit, felicit echipa și mergem înainte. Eram în cărțile retrogradări, dacă pierdeam astăzi și miercuri în etapa viitoare, dar acum suntem liniștiți. Prin victoria de astăzi am reușit oarecum să îndeplinim obiectivul impus de conducere la început, acela de a ne clasa pe un loc cât mai bun lipsit de griji.”
 

 

articol scris de Cosmin Manea și Laurențiu Bătrânu

foto: Marius Anghel
 

03 May. 2009, 17:41 Campionat
Pe aceeași temă