„Victoria n-are nicio relevanță dacă nu avem continuitate”

18 Oct. 2011, 07:03 Campionat
„Victoria n-are nicio relevanță** dacă nu avem continuitate

Execuția sa surprinzătoare de la mijlocul terenului a dus la înscrierea golului cu care Alro s-a impus în partida de la Deva. Fostul jucător al celor de la Rapid, Ionuț Stancu, speră ca formația slătineană să obțină rezultate pozitive și în următoarele etape, pentru a putea urca în zona superioară a clasamentului.

În întâlnirea cu Mureșul utilizat pe postul de mijlocaș stânga, Stancu consideră că victoria aluminiștilor a venit în mod firesc, în condițiile în care elevii lui Mogoșanu au controlat ostilitățile în teren. „Am dominat jocul în mare măsură. Am avut mai multe ocazii, ei și-au creat o singură oportunitate, în minutul 90. Este bine că am câștigat acest meci, dar victoria n-are niciun fel de relevanță, dacă nu avem continuitate în rezultate. Jocul ne dă speranțe că putem să facem acest lucru”, a declarat fotbalistul celor de la Alro, care spune că a încercat să înscrie de la peste 50 de metri.

„A fost o lovitură liberă din terenul nostru și am tras la poartă, am vrut să dau gol. Mingea a lovit bara, iar Sergiu Popescu a marcat. Dar astea sunt doar amănunte, nu mai contează…”
, a punctat Stancu.

„Mergem să jucăm fotbal, nu ne apărăm”

Fostul jucător al Rapidului așteaptă ca echipa de la malul Oltului să se impună și în etapa viitoare, în partida în care va primi vizita celor de la FC Argeș.

„Meciul de la Deva a trecut, acum important este ce va fi, jocul următor. Nu contează unde jucăm, acasă sau în deplasare, trebuie să câștigăm. Noi mergem peste tot să jucăm fotbal, nu ne apărăm, nu refuzăm jocul. Suntem la nouă puncte de primul loc, dar trebuie să fim realiști, nu să ne gândim acum la promovare. Tratăm pe rând fiecare meci cu seriozitate, pentru a aduna cât mai multe puncte. Eu am avut niște probleme medicale, dar acum sunt bine și sper să joc. Venirea doctorului Stamatescu la echipă este un avantaj, știe ce trebuie făcut”
, a mai spus Ionuț Stancu.

sursa: Gazeta Nouă

18 Oct. 2011, 07:03 Campionat
Pe aceeași temă