„Victoria cu Juventus s-ar putea dovedi foarte importantă”

18 Mar. 2012, 13:38 Campionat

Fiindcă a avut oaspeți speciali din Italia, pe însăși mama și sora sa, Giovanni Catanzariti nu și-a putut însoți echipa în Capitală. Președintele utist a cerut în permanență informații de la fața locului, ajungând la concluzia că echipa sa nu a avut deloc un meci facil contra celor de la Juventus Colentina.

„Am fost echipa mai bună, asta e clar, însă am înțeles că am avut vreo 10-15 minute slăbuțe, ce ne-ar fi putut costa în economia rezultatului final. Trebuie să fim mai atenți, fiindcă nu ne permitem să mai pierdem puncte pe drum, așa cum s-a întâmplat în retur. Au bătut și ALRO, Argeș sau Severinul, lupta este aprigă pentru locul trei. Va fi un retur frumos, iar victoria cu Juventus s-ar putea dovedi foarte importantă”, a precizat șeful „textiliștilor”.

Încă de la prima întâlnire oficială a anului, Catanzariti a primit semnale importante de la noile achiziții. „Pe Neagu îl cunoșteam, știm că pe lângă valoarea sa, pune și mult suflet în tot ceea ce face pe teren. Mara e liderul de care aveam nevoie, plus că are o știință a jocului foarte mare. Dar, se va vedea că nu ne-am înșelat nici cu ceilalți. Galanis a dat gol la echipa a doua și cred că se va impune încetul cu încetul și la prima echipă”, a adăugat șeful arădenilor, care a comentat și decizia Federației în privința anunțării brigăziilor de arbitri cu puține ore înainte de startul partidelor oficiale. „Atâta timp cât ambele cluburi află în același timp, este o decizie bună. Am înțeles că arbitrul tânăr care ne-a fluierat astăzi a fost la înălțime”, a încheiat Gio.

Sursa: Sport Arad

18 Mar. 2012, 13:38 Campionat
Pe aceeași temă