Veteranii Amzucu și Hîrsu, trecuți în rezervă

21 May. 2009, 12:05 Campionat
Veteranii Amzucu și Hîrsu, trecuți în rezervă

Lăsați în afara lotului după înfrângerea jenantă de la Lupeni, portarul Dorin Hîrsu (36 de ani) și fundașul central Aurel Amzucu (foto în stângam nr.6 )(35 de ani) nu vor mai juca până la finele sezonului. Conducerea va lua la vară o decizie în privința veteranilor lotului, care n-au mai fost trecuți pe foaia de joc în ultimele trei etape și nici nu vor face deplasarea la Petroșani, pentru partida de sâmbătă, cu Jiul.

„Ambii au evoluat în majoritatea partidelor în care au avut drept de joc. Au fost titulari și la Lupeni, dar după ce am ratat obiectivul am decis să dăm credit jucătorilor tineri pentru finalul sezonului. Avem doi portari de perspectivă, atât Alin Barbu ( 24 de ani – n.r.), cât și Dan Pânzaru (19 – n.r.) achitându-se bine de sarcini, dar și fundașii centrali Dan Ignat (23 – n.r.), Andrei Dicu (22 – n.r.) și Iulian Gheorghe (24 – n.r.), care confirmă. După încheierea campionatului, vom face o analiză și vom vedea atunci dacă ne vom mai baza pe Hîrsu și Amzucu din sezonul viitor”, a explicat președintele – antrenor Vasile Mănescu, nemulțumit de prestația celor doi gorjeni în partida pierdută de FC Drobeta la Lupeni, scor 2-5!
Nici Cătălin Trofin (34 de ani) nu va juca în acest sezon, fiind în continuare accidentat după meciul cu Unirea Alba Iulia (0-0), din etapa a XXII-a, când a fost lovit la menisc

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

21 May. 2009, 12:05 Campionat
Pe aceeași temă