Velcea: „Puteam pleca de sub Tâmpa cu toate cele trei puncte”

Marius ANGHEL 01 Oct. 2012, 17:38 Campionat
Velcea:**

Antrenorul lui ACS Poli consideră echitabilă remiza obținută duminică pe terenul Coronei Brașov (scor 0-0), fostul lider al seriei. Vali Velcea crede că echipa sa putea pleca cu toate cele trei puncte în ciuda startului mai slab soldad cu erori defensive. Acesta vede în contnuare mai multe echipe cu pretenții la promovare.

„A fost un meci echilibrat pe care noi l-am tratat foarte bine. Am început mai slab și brașovenii au avut câteva oportunități de a înscrie la desincronizările din apărarea noastră. Ușor, ușor am reușit să intrăm în meci, am fost mult mai bine organizați, iar în repriza secundă am dominat partida. Cred că dacă eram mai atenți și mai responsabili în fața porții puteam pleca de sub Tâmpa cu toate cele trei puncte. Una peste alta, rezultatul este echitabil. Cred că favorite la promovare suntem noi, FCM Târgu Mureș, FC Bihor și una dintre echipele Damila Măciuca, CS Mioveni și Corona Brașov”, a declarat Velcea.

Robu, mulțumit cu puțin: „Am trecut cu bine acest hop”

Primarul urbei, Nicolae Robu nu pierde nicio șansă de a scrie pe facebook impresii după meciurile echipei sale de suflet, ACS Poli, mai ales când aceasta nu pierde. Acesta se declară mulțumit de egalul cu Corona Brașov, o echipă venită din liga a III-a.

„Bravo ACS Poli! Am trecut cu bine și acest hop, reușind să nu pierdem la liderul clasamentului acasă. Iar cu puțină șansă, puteam chiar câștiga! Suntem, oricum, în grafic. Etapa următoare, jucăm acasă, pe „Dan Păltinișanu”, cu FC Olt și TREBUIE să câștigăm! Meciurile de până acum -toate foarte grele- au demonstrat că avem o echipă bună, capabilă să atingă obiectivul fixat: PROMOVAREA ÎN LIGA I. Să ținem aproape de ea și să o susținem, inclusiv cumpărându-ne abonamente -eu mi-am cumpărat primul!-. În curând vom avea și o galerie pe măsura echipei, peste 200 de studenți exprimându-și față de subsemnatul dorința de a se alătura nucleului deja format. Așadar: HAI POLI!”, scrie Nicolae Robu pe celebra rețea desocializare.

Și tot de pe facebook, un răspuns, referitor la „forța” noii galerii: „D-nul Robu mai bine ați apela la minierii de pe Valea Jiului poate vă vor ajuta mai mult decât studenții și sunt mult mai munciți Doamne unde ați ajuns”.

PS: Pe la stadion umblă zvonul că jucătorii au primit o jumătate de salariu, de la mare „unificare” din vară. Oare primarul știe acest lucru?

Sursa: Banat Sport

Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 01 Oct. 2012, 17:38 Campionat
Pe aceeași temă