Velcea a stat în tribună și la Severin! „E bine că n-am pierdut, se mai și greșește”

16 Apr. 2012, 12:17 Campionat
Velcea a stat în tribună și la Severin!**

Antrenorul lui Poli a aflat înaintea jocului cu Gaz Metan Severin că mai are o etapă de suspendare după ce a fost trimis în tribună la jocul cu Bistrița. Echipa a fost coordonată astfel tot de secundul Adi Stoicov, Vali Velcea urmează să conducă din nou de pe bancă în derby-ul cu UTA.

Fără „principal” pe bancă Poli nu a reușit să se impună. Vali Velcea revine în mod normal pe bancă la partida de pe teren propriu cu „Bătrâna Doamnă”, când suporterii așteaptă victoria, fie ea și ultima dinaintea dezastrului. Tehnicianul alb-violeților e mulțumit de cum s-au prezentat elevii săi și promite că el nu pleacă.

„Sper că voi fi pe bancă cu UTA. E bine că n-am pierdut, se mai și greșește. Toți suntem solidari cu acest grup, s-a văzut. Așa e în fotbal. Se poate să mai pierdem jucători pentru următorul meci. Nu știu care e situația lui Popovici, cât de grav e, aștept medicii să se pronunțe. Tot apar situații de pe o zi pe alta și cu jucătorii care își depun memorii. Un lucru e sigur, eu rămân pe baricade”, ne-a spus Vali Velcea.

La meciul de la Severin (1-1), poliștii au purtat banderole albe.

Goga, Lepmets și Gorobsov sunt primii jucători care au ales să nu se mai antreneze și vor să părăsească pe Poli. Cel mai probabil cei trei vor fi urmați de Axente, Ricketts, dar și de restul componenților de bază.

Sursa: Banat Sport

16 Apr. 2012, 12:17 Campionat
Pe aceeași temă