Vâlcea câștigă în inferioritate numerică

07 Mar. 2009, 20:05 Campionat
Vâlcea câștigă în inferioritate numerică

CSM Rm. Vâlcea a învins sâmbătă, în Zăvoi, scor 2-1 (0-1) pe FC Bihor, la capătul unui meci dramatic.

 

Prima repriză a fost una anostă, toate acțiunile de atac ale gazdelor fiind blocate la marginea careului orădean. Bihorenii au înscris în minutul 38, când șutul puternic de la 18 metri al lui C.Bucur a fost deviat de un fundaș vâlcean. Abia în minutul 42, vâlcenii au prima ocazie, dar șutul spectaculos al lui Gârlă este respins de sub bară de portarul Szas.

 

Mitanul secund  a fost unul mult mai dinamic. În minutul 52, Jaka Stromajer preia în careul advers, depășește în viteză un adversar și șutează violent, mingea intrând în poartă cu toată opoziția lui Szas. În minutul 54 are loc cea mai controversată fază a meciului, când, după un fault al lui Gârlă la mijlocul terenului, spiritele se încing și jucătorii celor două echipe sunt prinși într-o altercație. La semnalizarea tușierei Irina Mârț, centralul Claudiu Baboia îl elimină pe Gârlă! Decizia inflamează banca gazdelor, antrenorul Artimon protestează și este și el eliminat. Eliminarea lui Gârlă i-a ambiționat și pe mai mult pe alb-albaștrii, care, deși în inferioritate numerică, au presat, căutând victoria.

 

 

La doar câteva minute după ce  a intrat pe teren, Daniel Orac (foto) scapă singur cu Szas și șutează violent, marcând golul victoriei pentru CSM Vâlcenii au sărbătorit minute în șir succesul și, profitând de rezultatele favorabile din această rundă, speră din ce în ce mai mult la Liga I.

articol scris de Adi Georgescu

 

07 Mar. 2009, 20:05 Campionat
Pe aceeași temă