UTA vrea să-și revină rapid după înfrângerea de la Mioveni. Contra Olimpiei se gândesc doar la cele trei puncte: „Să încheiem frumos în fața suporterilor!”

Marius ANGHEL 27 Nov. 2015, 16:59 Campionat
UTA vrea să-și revină rapid după înfrângerea de la Mioveni.** Contra Olimpiei se gândesc doar la cele trei puncte:

O echipă experimentală a „Bătrânei Doamne” nu a făcut față Mioveniului, o formație foarte motivată, ce dorește să recupereze din terenul pierdut în prima parte a sezonului. Oarecum, a fost un eșec previzibil în condițiile absenței a cinci titulari, pentru ca sâmbătă toată lumea (mai puțin Manea – suspendat după al patrulea galben încasat în intermediară) să fie aptă pentru ultima apariție în acest an în fața propriilor suporteri.

Prin urmare, „alb-roșii” nici nu concep să se împiedice de Olimpia Satu Mare, o formație pe care au bătut-o în tur cu 3-2. „În fotbal și în sport, când vii după o înfrângere, ai șansa să te refaci moral la următorul joc. Vrem să simțim gustul victoriei și al celor trei puncte, e obiectivul nostru, ca la fiecare joc. Dorim și să încheiem frumos în fața suporterilor, cu o victorie, ne-am bucura să fie așa pentru tot ce s-a întâmplat în tur și în acest început de retur. Mai avem meciul de la Vâlcea, sperăm să terminăm cât mai sus, așa cum merită băieții”, spune Roland Nagy.

Totuși, antrenorul principal al arădenilor atrage atenția asupra faptului că partida antrenată de fostul său coleg de la Steaua, Tiberiu Csik, nu e câștigată dinainte: „Au avut și rezultate pozitive și mai puțin bune, dar rămân o echipă periculoasă, cu jucători experimentați dar și cu tineri. Ultimul meci l-au pierdut fără istoric în fața Târgoviștei, 1-4, rămânând și fără doi jucători, Heil și Chivari. Nu au nimic de pierdut, se vor agăța de orice punct pentru a rămâne aproape de play-off”.

De partea cealaltă, sătmărenii sunt conștienți că pleacă cu șansa a doua, dar vor să scoată maxim, orice ar însemna asta. „Prin prisma faptului că ne-au bătut în tur, ocupă un loc mai bun în clasament și joacă și acasă, UTA e ușor favorită. Însă, meciul începe de la 0-0, credem cu adevărat într-un rezultat bun. Ca și UTA, venim după o înfrângere dureroasă, vrem să ne revanșăm și să adunăm punct sau puncte. Am și pierdut doi oameni importanți care au luat cartonașul roșu, dar în rest avem tot lotul valid”, spune Tiberiu Csik. „Reîntâlnirea cu Roli, ca și cu toți foștii mei colegi de pe vremea în care eram fotbaliști, e plăcută, Cu Roli Nagy vorbesc oricum destul de des și la telefon, e o relație de prietenie și respect între noi. Dar, mâine, fiecare va face tot ce tine de el pentru a câștiga meciul”, a adăugat fostul fundaș al Stelei.

UTA Bătrâna Doamnă – Olimpia Satu Mare începe la 14:00 și va fi arbitrate de: Flavius Roșu (Timișoara) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Daniel Ciocănea (Sibiu). Rezervă este Răzvan Drăgoi (Timișoara, iar observatory FRF: Cornel Corocan (Reșița) și Tiberiu Gabor (Reghin).

Formații probabile:

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Hlistei – Rus, Curtuiuș.
Olimpia: Băican – Ciul, M. Mureșan, Tătaru, Iuhas – Takacs, Sălăgeanu, Villand, D. Munteanu – Al. Boștină, Lukacs.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Nov. 2015, 16:59 Campionat
Pe aceeași temă