UTA se menține pe podium și după etapa a 6-a. Ionuț Popa e însă nemulțumit după victoria cu Luceafărul: „Nu înțeleg starea de oboseală la unii jucători”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Sep. 2018, 22:28 Actualizat: 08 Sep. 2018, 22:29 Campionat
UTA se menține pe podium și după etapa a 6-a.  Ionuț Popa e însă nemulțumit după victoria cu Luceafărul: „Nu înțeleg starea de oboseală la unii jucători”

După 1-0 la Sânmartin cu Luceafărul Oradea, UTA a ajuns la a patra victorie stagională. Contra bihorenilor, reușita lui Cristinel Matei din ultimul sfert de oră al partidei a fost decisivă pentru a o păstra pe podium pe „Bătrâna Doamnă” după șase etape. Totuși, jocul „roș-albilor” nu a excelat, iar Ionuț Popa a recunoscut acest lucru la finalul întâlnirii.

„Încă nu sunt mulțumit de jocul echipei noastre, dar la două-trei zile după meci nu mai ține nimeni minte că ai jucat frumos sau că ai avut o sumedenie de ocazii. Important rămâne rezultatul, deși nu înțeleg starea de oboseală la unii jucători. Eu știu care e ciclul săptămânal și voi avea o discuție cu ei pe această temă. Apoi, m-au surprins neplăcut câteva alegeri ale fotbaliștilor noștri în momente decisive, atât în atac, cât și în apărare. Mă refer în special la Manea, care vrea să facă pe fotbalistul, driblează enorm de mult și de două ori era să ne coste. Cred că odată și odată o să îl amendez și atunci se liniștește. În plus, așteptam mai mult de la unii jucători, în primul rând de la cei cu experiență, precum Vădrariu. În repriza a doua au mers mai bine flancurile. La un moment dat am vrut să forțez, să introduc un atacant în locul lui Matei, dar golul și forma slabă a jucătorilor de bandă m-au făcut să mă răzgândesc”, a spus, citat de Sport Arad, antrenorul principal al UTA-ei.

Acesta a vorbit și despre Luceafărul, o echipă ce le-a pus ceva probleme arădenilor. „Am întâlnit o echipă ce mi-a plăcut. Au fost agresivi în sensul bun al cuvântului, iar după aspectul jocului, poate era echitabil un 0-0. Nu e puțin lucru să câștigi două deplasări fără gol încasat, dar iată că noi am reușit acest lucru”, a adăugat experimentatul tehnician.

În premieră în acest sezon, UTA a abordat o repriză fără niciunul dintre cei doi fotbaliști de culoare pe teren. La final, „Mister” a remarcat și aportul a doi juniori din lotul său. „A fost  un meci în care ideile noastre s-au schimbat rapid, prin accidentarea lui Benga. O să vedem la RMN cât de gravă e accidentarea sa. Eu plănuiam alte schimbări până la momentul respectiv. Pe Coulibaly l-am scos pentru că avea galben și mi-era frică de o eliminare la ce intensitate avea jocul. Mă bucur că Oprea a intrat bine în joc, cum a făcut-o și cu Ripensia, din păcate are o clauză și nu îl pot folosi contra lui ACS Poli nici în campionat, nici în Cupă. De asemenea, Costin joacă foarte bine și, după părerea mea, ar putea evolua și în Liga 1″, mai crede Ionuț Popa.

CITEȘTE și: „Mister”, îngândurat după al treilea succes consecutiv: „Aradul prezintă dezinteres față de echipă”

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Sep. 2018, 22:28 Actualizat: 08 Sep. 2018, 22:29 Campionat
Pe aceeași temă