UTA rămâne fără ajutorul lui Claudiu Drăgan pentru o lună. Motivul care a dus la suspendarea oficialului echipei arădene

Marius ANGHEL 13 Sep. 2017, 13:48 Campionat
UTA rămâne fără ajutorul lui Claudiu Drăgan pentru o lună.** Motivul care a dus la suspendarea oficialului echipei arădene

UTA nu se va putea baza în următoarea lună pe serviciile delegatului ei, Claudiu Drăgan. Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a dictat o sancțiune drastică împotriva oficialului echipei arădene după ieșirea sa necontrolată asupra arbitrajului de la finalul meciului cu CS Balotești (2-2).

Drăgan a fost cel care a dat tonul protestelor asupra arbitrului central Marius Omuț (Satu Mare) după ce la faza din minutul 87 ilfovenii au reușit să egaleze dintr-o lovitură liberă indirectă. Inițial, Baloteștiul a trimis mingea în plasă fără ca cineva să o atingă, iar arbitrul a dictat repetarea loviturii fixe. La a doua execuție, ilfovenii au marcat, iar centralul a validat reușita.

Fostul atacant al lui Dinamo a intrat pe teren și a reproșat arbitrului faptul că ar fi trebuit să dea aut de poartă după execuția direct în plasă a lui Coman, dar „centralul” orădean a repetat totul și Răuță l-a învins la rândul său pe Grahovac.

„În baza art. 53/1 și 2 din RD se suspendă pentru 1 (una) lună și se sancționează cu penalitate sportivă de 360 lei”, e decizia Comisiei de Disciplină după analizarea raportului făcut de arbitrul Marius Omuț.

Potrivit Sport Arad, directorul general Codru Grădinariu a protestat și el vehement la deciziile „fluierașilor”, însă, cum nu era trecut oficial pe foaia de joc, nu a suferit repercursiuni.

Claudiu Drăgan va lipsi astfel de la UTA în meciurile cu Dunărea Călărași (a), Olimpia Satu Mare (d), Sportul Snagov (d) și Pandurii Târgu Jiu (a), iar locul său, cel mai probabil, va fi luat de Dorin Stana. Drăgan va fi apt pentru meciul cu ASU Poli de la Timișoara.

Marius ANGHEL 13 Sep. 2017, 13:48 Campionat
Pe aceeași temă