UTA nu mai transferă de pe CD. Arădenii au mers în Serbia să spioneze doi jucători: „Ne implicăm să schimbăm un pic fața clubului”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 13:28 Campionat
UTA nu mai transferă de pe CD.** Arădenii au mers în Serbia să spioneze doi jucători:

UTA are un lot, în primul rând, subțire numeric, mai ales după ce în ultimele săptămâni s-a despărțit de cinci jucători. Ionuț Popa a fost nevoit să improvizeze în dese rânduri în acest final de an, așa cum o va face și în jocul de la Constanța, cu SSC Farul, unde va avea la dispoziție un puști de 14 ani. Antrenorul vrea să facă din nou mutări importante în lot în această pauză de iarnă, iar căutările și discuțiile au început deja.

Ieri, doi dintre membri staffului echipei arădene s-au deplasat în Serbia pentru a urmări un meci din Liga a 2-a, unde vor evolua doi jucători care le-au fost recomandați. „Antrenorul secund (n.r. – Cristian Păcurar) și directorul sportiv (n.r. – Claudiu Drăgan) au plecat la Belgrad pentru a asista la meciul de Liga 2-a dintre Buducnost Dobanovci și Radnicki 1923 Kragujevac. De la Radnicki, echipă cu pretenții de promovare în prima ligă, vizăm doi posibili jucători, prin intermediul unor impresari străini. Au un fundaș central senzațional, cu experiență internațională, dar are 34 de ani. Trebuie văzut dacă merită… Cu toții avem de lucru, ne implicăm să schimbăm un pic fața clubului”, a spus, citat de Sport Arad, Ionuț Popa în conferința de presă de dinaintea meciului cu SSC Farul.

Pe lângă jucători, antrenorul vrea și un staff tehnic complet: „Mai trebuie să lucrăm și la staff. Se știe că mai avem nevoie de un doctor, un masor, un preparator fizic. Conducerea știe și e de acord cu toate astea, dacă vrem să creionăm ceva la acest club”.

Alexandru Pop, Norbert Janos, Mihai Petra, Paul Cubleșan și Daniel Vădrariu s-au despărțit în ultima perioadă de UTA, și, potrivit Sport Arad, Lucian Oprea este pe punctul de a pleca și el de la echipă. Mijlocașul ar urma să se întoarcă la ACS Poli Timișoara, de unde a și fost împrumutat.

UTA joacă în ultima etapă programată în 2018 la Constanța, sâmbătă, de la ora 11:30, cu SSC Farul. Arădenii sunt pe locul 10, cu 28 de puncte, iar „marinarii” pregătiți de Petre Grigoraș sunt pe poziția a 16-a, retrogradabilă, cu 19 puncte.

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 13:28 Campionat
Pe aceeași temă