UTA, aproape să aibă un nou șef. Florin Manea are „undă verde” după ce a acceptat în fața primarului Falcă o formulă de conducere „trei cu trei”

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 14:58 Campionat
UTA, aproape să aibă un nou șef.** Florin Manea are

În cele din urmă, primele condiții pentru ca Florin Manea să devină noul manager al clubului UTA par a fi îndeplinite. Un om de afaceri italian și contabilul său au venit la Arad să-l susțină pe impresarul bucureștean, care, pe de altă parte, s-a văzut din nou și cu Gheorghe Falcă. Primarul Aradului și-a reafirmat încă odată sprijinul pentru orice persoană sau societate comercială dispusă să finanțeze brandul numărul unul al orașului, dar l-a și convins pe Manea să accepte o componență a Consiliului Director al ONG-ului UTA echilibrată. Adică, trei membri din partea arădeană (două persoane din actuala conducere a clubului, plus un reprezentant al Primăriei cu drept de veto), plus alți trei reprezentanți din partea lui Florin Manea.

Discuțiile de la kilometrul zero au fost constructive, din moment ce fiul legendei rapidiste Nae Manea a avut diverse discuții la terenul „Șega”, cu ocazia amicalului dintre UTA și Crișul, prin care dădea de înțeles că înțelegerea de principiu a fost găsită, iar de acum înainte se va lucra la acte. „Operațiunea” ar putea dura ceva timp, iar în scenă vor intra juriștii și avocații, dar, ce e mai important, este că Florin Manea și partenerii săi sunt așteptați să livreze primii bani în club și, eventual, la solicitarea antrenorului Cristi Todea, să mai întărească lotul cu unul-doi jucători.

Este clar că în momentul în care se vor semna acte, iar prin Manea vor intra primii bani la UTA, impresarul FIFA va deveni manager cu puteri depline, doar că în cazul unor derapaje de la planul de buget sau strategia clubului, aceasta poate fi oricând sancționat de Comitetul Director.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 14:58 Campionat
Pe aceeași temă