Unirea vrea în primele patru

25 Mar. 2012, 20:31 Campionat
Unirea vrea** în primele patru

Refrenul piesei lui Guess Who – „Tot Mai Sus” pare a fi sloganul uniriștilor pentru a doua jumătate a sezonului, la finele căruia își propun să urce cât mai sus în clasament. Ajuns la cota trei goluri la fel ca Bucurică sau Pecarov (absent din pricina unei entorse), „decarul” unirist Alexandru Pleniceanu trage speranțe că Alba se va afla printre primele când se va trage linia.

„Am avut meci greu cu Bihor, noroc că am marcat repede și apoi ne-a fost mai ușor. Sunt trei puncte importante pentru care am muncit mult. Trebuie să avem continuitate și mergem la Slatina să nu pierdem. Ne dorim să terminăm campionatul în primele patru”, anunță jucătorul în vârstă de 24 de ani.

Pe aceiași lungime de undă este și mijlocașul albaiulia Claudiu Oară (23 ani), ce a reușit sâmbătă întâiul său gol în Liga a II-a. „Sunt bucuros că am marcat primul meu gol, dar sunt mai bucuros că am câștigat, asta e mai important. Am fost mai buni decât Oradea și am meritat victoria. Până la finalul actualei stagiuni vrem să urcăm cât mai sus în clasament, să adunăm cât mai multe puncte și să încheiem sezonul pe un loc onorabil”, a declarat Oară, jucător crescut de Unirea Alba Iulia.

Articol scris de Lucian DANCIU
Foto: Cătălin CRĂ‚CIUN

25 Mar. 2012, 20:31 Campionat
Pe aceeași temă