Oară întărește flancul drept utist

Oară** întărește flancul drept utist

Cele trei puncte câștigate în fața lui ACS Poli Timișoara alimentează speranțele UTA-ei pentru clasarea pe un loc promovabil la finalul sezonului. În acest sens, conducerea clubului face eforturi să întărească lotul lui Adrian Falub și a obținut și semnătura lui Claudiu Oară, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai defunctei Unirea Alba Iulia.

Oară are 24 de ani și evoluează pe orice post pe banda dreaptă, dar se descurcă și pe stânga în linia de mijloc sau atac. La începutul anului, fostul „unirist” era dat ca sigur în curtea celor de la Gaz Metan Mediaș, dar mutarea a căzut și se părea că jucătorul va îmbrăca tricoul divizionarei secunde, CSM Râmnicu Vâlcea. Dar, utiștii s-au mișcat rapid și eficient și și-au serviciile fotbalistului care a bifat 868 de minute în turul seriei de Vest a Ligii a II-a, marcând trei goluri și reușind două pase decisive. „A fost greu fără bani, principala motivație care îți rămâne e să joci cât mai bine să poți pleca. Ca să faci performanță, trebuie să faci sacrificii, să muncești mult și să ai și noroc”, spunea la finalul anului trecut Oară, care în afara de Unirea Alba Iulia a mai evoluat la FC Silvania.

Dar, Adrian Marțian mai încearcă un transfer-două până la partida de la Mioveni, considerată foarte important în lupta pentru promovare. Tocmai de aceea, același conducător utist le va pune la dispoziție suporterilor care doresc să facă deplasarea în județul Argeș un autocar sau două, în funcție de cerință. Meciul cu echipa lui Stoican e programat sâmbătă, la ora 11.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă