„Unii jucători sunt nesimțiți, îi doare undeva de fotbal!”

21 Nov. 2011, 11:15 Campionat

Nemulțumit de evoluția elevilor săi în meciul de sâmbătă, cu Dunărea Galați (scor 1-1), antrenorul echipei ieșene CSMS, Ionuț Popa, și-a pus jucătorii la zid. Acesta îi acuză pe unii jucători că „îi doare undeva” de fotbal și stau la Iași doar pentru a-și încasa salariile și primele.

„Nu se poate face performanță cu lotul actual, acesta este adevărul. Probabil că de vină este antrenorul. Unii dintre ei nu au ce căuta la echipă. Sunt nesimțiți, îi doare undeva de fotbal! Stau doar pentru bani, au contracte până în 2013 și, de aceea, rămân la Iași. Iar antrenorii și cei apropiați echipei suferă. Am mai spus și o repet, lotul ăsta este pentru locul 6, nu pentru promovare”, a declarat antrenorul lui CSMS Iași, Ionuț Popa.

Tehnicianul a adăugat că spera să poată face mai multe de la revenirea sa în Copou și a subliniat că situația de acum nu se compară cu cea din urmă cu 7 ani, când a luat echipa la retrogradare în prima ligă și a dus-o în primele nouă.

„Când am venit la Iași, în 2004, am scos echipa dintr-o fundătură. Dar altul era lotul, atmosfera, spectatorii – atunci erau 8-9.000, acum sunt 100-200. Alta era și conducerea, îl aveam alături de noi și pe Marius Stan. Credeam că pot să fac mai mult, dar sunt curios dacă alții puteau face mai mult”, a mai spus Popa, care a găsit soluția pentru ca CSMS să revină în lupta pentru promovare: „În iarnă trebuie să renunțăm la 10 jucători și să aducem alți 5-6, valoroși. Să decidă conducerea clubului ce trebuie făcut, dar așa nu avem nicio șansă la promovare. Acum suntem mai aproape de retrogradare”.

Articol scris de Narcis Pohoață

21 Nov. 2011, 11:15 Campionat
Pe aceeași temă