Ungureanu și Pânzaru, mulțumiți de egalul nebun din Copou. „Ambele echipe puteau câștiga. Este un rezultat echitabil!”

Ungureanu și Pânzaru, mulțumiți de egalul nebun din Copou.**

La finalul partidei din Copou dintre Știința Miroslava și Dacia Unirea Brăila, ambii antrenori s-au declarat mulțumiți cu rezultatul înscris pe tabelă.

„A fost un meci disputat, cu ocazii de ambele părți. Mă mulțumește acest punct, dacă ținem cont de faptul că am egalat în ultimul minut, dar la fel de bine puteam să și câștigăm. Sunt un pic supărat pe fundași, am făcut greșeli mari în defensivă. Am lucrat toată săptămâna, știam că Brăila joacă pe benzi. Se pare că unii jucători nu au trecut încă de tracul debutului în liga a II-a. Orice echipă putea câștiga acest meci, dar până la urmă e bun și acest punct. Este primul nostru punct în liga a II-a. Am avut probleme cu mai mulți jucători, nouă dintre ei sunt răciți și au luat antibiotice, dar nu caut alibiuri. Trebuie să strângem rândurile, să punem echipa cea mai bună în teren la următorul meci și să luăm puncte”, a declarat antrenorul Științei Miroslava, Cristi Ungureanu.

Tehnicianul Daciei Brăila, Alin Pânzaru, a subliniat și el problemele din defensivă:  „A fost un joc frumos pentru spectatori, cu 8 goluri. Din păcate, am făcut mari greșeli în centrul apărării, Lazăr a fost veriga slabă, dar se poate întâmpla oricui. Aducem mingea în fața porții, ne creăm ocazii, dar am obținut un singur punct, de care sunt mulțumit. Până la urmă, este un egal muncit, ambele echipe au avut ocazii. Sunt nemulțumit de arbitraj. La 2-1 am avut gol valabil, iar la primul penalty a fost umăr la umăr, nicidecum fault. Pe viitor, ne dorim să fim sănătoși, să trecem peste problemele actuale și să jucăm fotbal”.

Marcator a două goluri pentru Știința, Tăcuțanu a declarat că diferența de la liga a III-a la liga a II-a este uriașă: „În opinia mea, diferența este uriașă între ligile a III-a și a II-a. La liga a III-a este amatorism, iar diferența mi se pare la fel de mare între liga a II-a și primul eșalon. Nu credeam că nivelul în liga a III-a este atât de scăzut față de liga a II-a. A fost un meci nebun, păcat că nu am reușit să câștigăm. Dacă vrem să rămânem în liga a II-a, trebuie să eliminăm greșelile personale. A fost presiune pe mine la al doilea penalty, dar mă bucur că am marcat și am salvat un punct”.

La meci au asistat și jucătorii și staff-ul echipei CSM Poli, în frunte cu președintele Adrian Ambrosie și antrenorul Flavius Stoican. De la meci nu a lipsit brăileanul Gabriel Bosoi, fundașul dreapta al lui CSM Poli Iași fiind coleg cu actualul fundaș al Daciei Brăila, Laurențiu Ivan, înainte de a se transfera la Iași.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
 

Pe aceeași temă