„Un rezultat pozitiv la Timișoara ne-ar avantaja foarte mult”

21 Mar. 2012, 07:01 Campionat
„Un rezultat pozitiv la Timișoara ne-ar avantaja foarte mult

După startul reușit din prima etapă a returului, elevii antrenorului Daniel Mogoșanu vor un rezultat pozitiv pe terenul vicecampioanei României din sezonul anterior.

Meciul cu FC Timișoara se anunță dificil pentru aluminiști, în condițiile în care timișorenii nu au pierdut niciun punct pe „Dan Păltinișanu” în prima parte a sezonului. O victorie a aluminiștilor cu echipa patronată de Marian Iancu, coroborată cu un eșec al Gloriei Bistrița la Piatra-Olt ar mări șansele grupării slătinene să se claseze pe podium la finele acestui sezon.

Fundașul stânga de la Alro Slatina, Gabriel Velcovici, este conștient de dificultatea disputei cu FC Timișoara, dar speră la un rezultat pozitiv în urma căruia diferența de puncte față de primele clasate să se diminueze.

„Avem un meci dificil la Timișoara, sperăm să trecem cu bine și peste acest joc din deplasare. Atmosfera este bună la echipă, ne concentrăm asupra acestui joc. Un rezultat pozitiv la Timișoara ne-ar avantaja foarte mult, ne-ar aduce mai aproape de primele locuri”, a spus Gabriel Velcovici.

„Sper să continuăm pe această linie”

După înfrângerea din tur cu FC Olt, aluminiștii au fost complet debusolați, s-au regăsit foarte greu, echipa fiind practic de nerecunoscut. Semne ușoare de redresare au apărut după demiterea lui Papură. Aluminiștii par acum optimiști și speră ca startul bun să-i mobilizeze și să le aducă în continuare reușite.

Fostul jucător al Gloriei Bistrița speră ca victoria de pe „1 Mai” să fie legată cu una pe Bega.

„Sperăm ca victoria de pe teren propriu cu FC Olt să fie de bun augur și să continuăm pe această linie. Trebuie să legăm cele trei puncte de pe teren propriu cu un rezultat pozitiv în deplasare”
, a spus încrezător Velcovici.

sursa: Gazeta Nouă

21 Mar. 2012, 07:01 Campionat
Pe aceeași temă