Ultimatum pentru Baciu

23 Aug. 2011, 05:15 Campionat
Ultimatum** pentru Baciu

Dacă nu câștigă meciurile cu ASC Bacău din Cupa României și cu Delta Tulea din campionat, Marius Baciu va fi demis. Ionuț Popa ar putea reveni pentru a treia oară pe banca ieșenilor.

Deși nu a trecut decât o rundă din acest sezon, eșecul de pe propriul teren cu Dinamo II, una dintre echipele medii ale seriei I, a tulburat destul de serios apele în Copou. Pentru a rămâne în funcție, antrenorul Marius Baciu trebuie să câștige următoarele două meciuri din deplasare, cu ASC Bacău în Cupa României, respectiv cu Delta Tulcea, în campionat.

Dacă întâlnirea din Cupă pare mai facilă, un eșec pe malul Dunării va duce la demiterea tehnicianului, iar unul dintre posibilii înlocuitori ar putea fi nimeni altul decât Ionuț Popa. Fostul tehnician al Iașiului și-a reziliat luni angajamentul cu CS Mioveni și ar putea reveni la Iași pentru a treia oară în cazul în care Baciu va fi demis.

Surse din cadrul clubului susțin că primarul Gheorghe Nichita l-a contactat deja pe Ionuț Popa, dar acesta este dispus să revină pe banca Iașiului doar dacă i se îndeplinesc anumite condiții.

Grozavu: „Nu țin de scaun”

Managerul general al lui CSMS, Leo Grozavu, a admis că situația nu este foarte liniștită în Copou și a precizat că nu ține de scaun. „Am avut un start de sezon prost. Mă așteptam la altceva de la băieți. Au fost mai multe discuții la nivelul conducerii clubului, iar eu nu țin de scaun. Dacă se consideră că sunt vinovat, mă dau deoparte fără niciun fel de probleme. Eu știu foarte bine ce am făcut până acum, ce argumente am, dar asta nu înseamnă că nu mă voi da deoparte dacă este nevoie”, a declarat managerul Leo Grozavu.

Antrenorul Marius Baciu este conștient că scaunul i se clatină serios și nu este exclus ca el să demisioneze chiar astăzi din funcție în cazul unui rezultat negativ în Cupa României.

articol scris de Narcis Pohoață

23 Aug. 2011, 05:15 Campionat
Pe aceeași temă