„U” Cluj scoate la vânzare tricourile din colecția vintage purtată de Goga și compania la începutul meciurilor de acasă din acest an. Cât costă și de unde pot fi cumpărate

Marius ANGHEL 08 May. 2019, 18:18 Campionat

În anul în care sărbătorește Centenarul, clubul Universitatea Cluj a decis să-și trimită jucătorii pe gazon, înaintea startului meciurilor de pe teren propriu, îmbrăcați peste echipamentul de joc cu replici ale tricourilor purtate de fotbaliștii lui „U” în diferite perioade din istoria sa de 100 de ani. Acum, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, clujenii anunță că scot la vânzare respectivele tricouri.

Goga și compania au pătruns de teren la fiecare meci de acasă cu altfel de replici vintage, au făcut salutul cu adversarii, s-au fotografiat în grup și apoi s-au dezechipat și au evoluat în echipamentul din acest sezon.

De mâine, 9 mai, replicile tricourilor vechi al Universității Cluj, semnate de jucătorii actuali, vor fi disponibile la standul clubului din Iulius Mall. Suporterii le pot achizițional la prețul de 175 de lei pe bucată.

„Începând de joi, 9 mai, replicile tricourilor purtate de fotbaliștii lui „U” în diferite perioade din istoria clubului, toate semnate de băieții noștri, vor fi disponibile la standul FC Universitatea Cluj din Iulius Mall, la prețul de 175 de lei / bucată.
Spor la cumpărături! Numai „U”!
#ColectiaVintage #U100″
, a anunțat „U” Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Altfel, „U” Cluj, care se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, după 33 de etape, poziție care o duce la barajul pentru promovare, joacă duminică, de la ora 14:00, pe teren propriu, cu UTA. Clujenii speră ca în ultimele cinci etape rămase din acest sezon să urce măcar un loc, pentru a promova direct în Liga 1. Liderul Academica Clinceni e la o distanță de șapte puncte, iar a doua clasată, Chindia, are patru puncte avans. „U” mai are meciuri de disputat cu UTA (a), Academica Clinceni (d), Sportul Snagov (a), CS Balotești (d) și Pandurii (a).

Marius ANGHEL 08 May. 2019, 18:18 Campionat
Pe aceeași temă