„Trebuie să strângem rândurile, avem nevoie de puncte cu Gloria Bistrița”

20 Mar. 2012, 07:27 Campionat
„Trebuie să strângem rândurile,** avem nevoie de puncte cu Gloria Bistrița

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, consideră că eșecul suferit cu Alro în etapa inaugurală trebuie uitat. Gândurile alb-vișiniilor se îndreaptă către confruntarea cu Gloria Bistrița, punctele puse în joc fiind vitale.

Alb-vișiniii încearcă să depășească eșecul suferit în derby-ul cu Alro printr-o victorie obținută în fața propriilor suporteri în duelul cu Gloria Bistrița. Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt, Alin Pavel, este încrezător că până la ora jocului cu fosta divizionară A echipa se va mobiliza, astfel încât la finalul celor 90 de minute rezultatul pe tabelă să fie unul favorabil.

„Trebuie să trecem peste această înfrângere, niciun rezultat negativ nu ne-a căzut bine, dar trebuie să strângem rândurile, avem nevoie de puncte și sperăm să le obținem. Trebuie să ne unim, să pregătim săptămâna aceasta cât mai bine jocul, să luăm punctele puse în joc”, a declarat Alin Pavel.

„Avem nevoie de susținerea suporterilor”

Alb-vișiniii susțin, duminică, primul meci în fața propriilor suporteri din acest an. Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt, Alin Pavel, speră într-o revanșă după eșecul cu Alro.

„Așteptăm suporterii să ne fie alături la fiecare joc, avem nevoie de susținerea lor, ne dorim cu orice preț să câștigăm punctele puse în joc cu Bistrița. Noi ne dorim victoria, în funcție de evoluție vom vedea la final dacă un punct ne-ar mulțumi, cert este că sperăm cu toții să obținem maximum”, a mai precizat mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt, Alin Pavel.

FC Olt primește, duminică, vizita grupării prezidate de Jean Pădureanu, Gloria Bistrița. Duelul se va disputa cu începere de la ora 11.00, pe stadionul din Piatra-Olt. Alb-vișiniii se află pe ultimul loc care asigură supraviețuirea, cu 15 puncte acumulate, un rezultat pozitiv în confruntarea cu ardelenii fiind necesar.

sursa: Gazeta Nouă

20 Mar. 2012, 07:27 Campionat
Pe aceeași temă