„Trebuie să câștigăm următoarele cinci etape”

23 Oct. 2011, 20:23 Campionat

Deși sub comanda sa CSMS a suferit patru înfrângeri în opt meciuri, mai degrabă un bilanț pentru o echipă mediocră, cu obiectiv de evitare a retrogradării, decât una care se bate pentru primele locuri, antrenorul ieșenilor, Ionuț Popa, crede că elevii săi pot câștiga următoarele cinci meciuri.
Tehnicianul crede că doar obținând 15 puncte din 15 posibile până la finalul turului echipa sa mai poate emite pretenții la promovare.

„Dacă vom câștiga ultimele 5 jocuri din tur, atunci putem să mai sperăm la promovare. Altfel, nu avem șanse. Trebuie însă să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne uităm la ce bancă de rezerve avem, la câți accidentați avem. Dacă ne-au bătut rezervele Astrei, e clar că am avut dreptate când am spus că nu avem nicio șansă în Liga I cu actualul lot”, a spus Ionuț Popa.

Tehnicianul a pus umilința cu Astra II (2-4) pe seama ratărilor. „Când ratezi atâtea ocazii singur cu portarul, nu prea mai ai ce spune. Vorbele sunt puține. Am pierdut 3 puncte mari pe teren propriu și e greu acum să mai vorbim de promovare. Cred că în istoria clubului, echipa asta nu a avut atâtea ocazii. Am avut 12-14 mari șanse de a înscrie dar le-am ratat cu seninătate. Dacă la 2-0, tu îți permiți să dai cu călcâiul (Ghiceanu – n.r.), atunci eu ce mai pot face. Bâlbă a ratat 3-4 ocazii mari, la fel și Ghiceanu. Jucătorii sunt cu capul plecat, sunt nemulțumiți, dar nu cred că vor să mă lucreze. Ei trebuie să joace pentru ei, pentru contractul lor, pentru club, indiferent de cine stă pe bancă. Spectatorii mi-au cerut demisia? Ei sunt liberi să facă ce vor”, a mai spus Popa.

articol scris de Narcis Pohoață

23 Oct. 2011, 20:23 Campionat
Pe aceeași temă