Transferul lui Ionuț Stancu a salvat un tur aproape ratat

29 Dec. 2011, 21:47 Campionat
Transferul lui Ionuț Stancu** a salvat un tur aproape ratat

Golurile sale au adus puncte importante celor de la Alro în turul de campionat. Crede că formația slătineană poate încheia sezonul pe unul din primele patru locuri ale seriei. Fostul jucător al Universității și al Rapidului, Ionuț Stancu, se bucură pentru alegerea de a veni în vară la gruparea de pe malul Oltului.

După o perioadă în care a stat departe de gazon, Stancu a regăsit plăcerea de a juca fotbal la Slatina. Pentru jucătorul originar din Craiova începutul de sezon a fost unul nesigur, ca de altfel al întregii echipe. Modificările produse pe banca tehnică au adus o schimbare și în evoluțiile lui Ionuț Stancu, ale cărui reușite s-au dovedit decisive pentru aluminiști.

„Mai am contract cu Slatina și mă simt extraordinar. Deocamdată sunt bine așa cum sunt, nu-mi doresc altceva. Sper ca în noul an să fiu sănătos și să reușim să fim mai buni, din toate punctele de vedere. Mai buni sufletește și în plan profesional”, a spus fotbalistul grupării locale.

Stancu consideră că 2011 nu a fost un an bun pentru Alro, după ce startul ratat de sezon a îndepărtat echipa slătineană de îndeplinirea obiectivului promovării.

„Din punctul meu de vedere, nu a fost un an reușit pentru noi, mai ales începutul turului de campionat. Dar ușor-ușor ne-am revenit și am reușit să dăm speranțe și să avem ceva mai multă încredere în noi. Ceea ce am arătat în tur ne dă speranțe să prindem unul din primele trei-patru locuri. Nu știu care va fi acela, dar asta cred eu că e realitatea în momentul de față”, a mai spus Stancu.

Utilizat inițial în flancul stâng al liniei defensive, Ionuț Stancu a fost urcat la mijlocul terenului după instalarea lui Daniel Mogoșanu ca antrenor principal. Cu patru reușite, fostul jucător al Rapidului este unul dintre golgheterii aluminiștilor în turul de campionat.

sursa: Olt TV

29 Dec. 2011, 21:47 Campionat
Pe aceeași temă