Tomozei îl contrazice pe viceprimar: „Cum să vii de două ori să spui același lucru. Noi nu avem nicio treabă cu Damila”

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 15:49 Campionat
Tomozei îl contrazice pe viceprimar:**

Intervenția viceprimarului Gheorghe Ioniță la vestiare înaintea jocului cu Corona naște controverse de neimaginat, care par să ducă la o ruptură între oamenii Primăriei și cei ai patronului Rufă. Fundașul CSM-ului, Marius Tomozei a luat atitudine în fața viceprimarului Ioniță, cerându-i acestuia să iasă din vestiarul echipei.

„Vreau să știe toată lumea că viceprimarul nu a intrat în vestiar să ne promită o primă, el a intrat să ne zică să ne aparăm corect șansele. A mai spus că oricum se va vedea din tribună cine nu își apără șansa corect. Atunci am zis eu să ne lase în pace și să iasă din vestiar, de ce nu a venit și înaintea jocurilor cu UTA sau Mioveni. Acum a venit să vorbească pentru cei de la Damila, cum să vii de două ori, și vineri seara și sâmbătă dimineață și să spui același lucru” a spus Tomozei.

Fundașul vâlcenilor crede că Damila nu ar fi promovat nici dacă Brașovul pierdea în Zăvoi. „Noi nu avem nicio treabă cu Damila, noi am vrut să scoatem măcar un egal, să fim matematic salvați. Nu am avut ocazii, pentru că Brașovul s-a apărat cu toată echipa. Pai Damila ce ocazii a avut cu Corona, brașovenii au avut mai multe. Oricum Damila nu ar fi promovat, dar lumea nu înțelege, toți se cred antrenori. Dacă câștigăm, ai cumpărat meciul, la egal am dat-o la pace, dacă pierdem, am vândut, lumea e prea rea aici, din acest motiv vreau să plec”.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 15:49 Campionat
Pe aceeași temă