Toma Necredinciosul Ionuț Popa! Antrenorul e circumspect că vin bani de la primărie: „Poate, totuși, s-au gândit că eu chiar vreau să fac echipă la Arad și am fost umilit”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2018, 14:46 Campionat
Toma Necredinciosul Ionuț Popa!** Antrenorul e circumspect că vin bani de la primărie:

Conducerea clubului UTA dă ca sigură decontarea salariilor jucătorilor și antrenorilor din bani publici începând cu luna octombrie, dar Ionuț Popa intră în pielea personajului biblic Toma Necredinciosul. Antrenorul „roș-albilor” – parcă – se trezește dintr-un vis urât și-și va putea pune în practică ideile sale despre construcția unei echipe solide, de promovare la Arad.

„Eu nu cred până nu văd banii de la primărie. Dacă va fi, într-adevăr, așa mă bucur că vor să aibă grijă de noi. Poate, totuși, s-au gândit că eu chiar vreau să fac echipă la Arad și am fost umilit și voi mai fi umilit până ce vom pune lucrurile pe picioare. Trebuie să ne organizăm foarte bine, trebuie să avem doi impresari lângă noi care să ducă jucători și să garanteze pentru ei. Nu ca până acum când am fost implicați vreo zece inși ca să aducem jucători. Altfel, mergem din impediment în alt impediment. Vin jucători și pleacă jucători, nu îi nimerim și apoi trebuie să-i plătim. Personal știu vreo 15  jucători care pot fi duși. Săptămâna viitoare vorbesc concret cu un impresar și vedem. Poate aducem deja fundaș din Serbia, ca să începem construcția. Dacă are 5000 lei într-o parte și tu îi mai dai 6000 de lei, sigur îți vine”, susține antrenorul „roș-albilor”.

Popa a mai relatat și o discuție avută cu „oficialii” Universității Cluj, după eșecul usturător de duminică. „După meci, un fost mare jucător de la U Cluj (n.r. – managerul Ioan Ovidiu Sabău) mi-a zis:, a adăugat „Mister”.

Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, a alocat clubului UTA 7.200.000 lei în acest an, bani din care de acum vor fi achitate și salariile jucătorilor și antrenorilor după modificările făcute de la 1 noiembrie 2018 în Codul Fiscal. Practic, gruparea emblemă a orașului Arad se înscrie în procentul de 90% din divizionarele secunde fotbalistice ce își susțin activitatea în proporție mare din bani publici.

CITEȘTE și: Deși e incert, Manea se deplasează la Bacău, Stahl – în lot după mai bine de o lună de zile

Sursa: Sport Arad
 

Marius ANGHEL 09 Nov. 2018, 14:46 Campionat
Pe aceeași temă